• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aziz Yıldırım'ın Gizli Aşkı Maral Büyüksaraç

magazinkonseyi1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
20
4
1
38
Merhaba iki üç gün önce konu açmıştım Aziz Yıldırım'ın çıtır sevgilisiyle asıl gerçekleri yansıtan birşey bugün posta gazetesinde de çıktı bahsi geçen kızın yaşını büyütmeye çalışıyorlar ama Aziz Yıldırımın torununun torunu olacak bir yaşta bir kızla aşk yaşaması hiçbir gazetenin basmaya a cesaret edemediği şeyi posta bastı bugün.Maral Büyüksaraç daha önce dedesi yaşında Erol Aksoy ile vs de fotoğraflanmış o adamında bankası kanalı vs varmış.Fakat bir süredir Aziz Yıldırım ile birlikte .

Elden ayaktan düşme Aziz Yıldırım Maral Büyüksaraç ile nasıl bir ilişki içinde anlamış değilim.Kız adamın arabasında fotoğraflar çekilip instagramına koymuş.

Basında gazetecilere Maralı öve öve yazdıranın kim olduğu ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Neden giremiyorsn ki gizli hesap mı

Evet ne bok yiyorsa orada kim bilir kimlerle konuşuyor bir ara yılmaz erdoğan takip ediyordu cem yılmaz falan sonda Cem Yılmaz ile kavga ettiler adam çıktı bunu takipten şimdi ne yapıyor göremiyorum.İnstada storyde atmış Aziz Yıldırım'la ama ben göremiyorum

Evet ne bok yiyorsa orada kim bilir kimlerle konuşuyor bir ara yılmaz erdoğan takip ediyordu cem yılmaz falan sonda Cem Yılmaz ile kavga ettiler adam çıktı bunu takipten şimdi ne yapıyor göremiyorum.İnstada storyde atmış Aziz Yıldırım'la ama ben göremiyorum
Ay şimdi gördüm kızı.oyuncuymuş bu kız ayol

Kızlar soruyor a yazdım içeriği kaldırmışlar millet ne korkak olmuş kızın ailesinde siyasetçi var bir tarafta Aziz Yıldırım ..... yahu zaten kızın Google gir açık açık söylüyor dedem yaşında adama aşık oldum diye
Kaldırma sebepleri korkaklıktan değil, TCK 125. madde gereğidir, bir kişinin kendi ağzından dedem yaşında birine aşık oldum demesiyle, başkalarının kadının hakkında ithamlarda bulunması arasında fark vardır ve bir kişinin şeref ve onuru hakkında nahoş sözler söylemek dava açma sebebidir.

TCK 5237 sayılı kanunun 125. maddesi der ki: bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

TCK'daki ilgili maddelerin internet üzerinden ihlali alenen işlenen suçlar kapsamına girdiği için cezaların artmasına neden olur.

Back