Aziz Yıldırım Genç Sevgilisi Maral Büyüksaraçı Birakmiyor mu?

magazinkonseyi1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
20
4
1
37
Merhaba bugün bu iki şahıs hakkında yeni duyumlarımı yazacağım posta gazetesi bu konuyu haber yapmıştı ama şimdi yazacagimi daha önce okumadınız .Aziz Yıldırım çıtır sevgilisi Maral Büyüksaraç tan ayrılmak istemiyor genç kız ise artık ayrılmak istiyor.Zira dedesi yaşındaki bu adamın arabasının kendini gittiği restaurantlarda havasını kısacası adamın tüm lükslerini kullandı şimdi ise sıkıldı.Bu kez fena kayaya çarptı daha önce Erol Aksoy Cem Yılmaz Berent Akdemir Ersun Yanal gibi adamlardan yakasını kurtardı bakalım bu ilişkide ne yapacak.Okudugu okulun yıllık ödemeleri o kadar pahalı ki kızın merak ediyorum babası mi aziz yıldırım mi ödüyor? Yıl sonu yaklaşıyor tabi adama işi kalmadı ben tüm bu saçmalık dolu yaşantıyı anlamiyorum kızın milliyette manşette haberleri çıkıp duruyor maşallah yani güzelliğin böylesine ise yaradığını bilmiyordum ama birşey söylim mi kız istediği kadar iyi hoş genç çıtır olsun yinede bir erkek tüm bunlara rağmen gönlünü bu kıza kaptirmamali bu kız kendini akıllı zannediyor ama yaşı küçük ne kadar akıllı olabilir ?

Bütün mesajlarının içeriği aynı, kızı çekemiyor musun? Eski sevgilisi misin? Sevgilin ona mı aşık oldu? Yoksa Merve sensin de kendi reklamını mı yapıyorsun?
Her neyse kız hayatını yaşıyormuş sana da derdi kalmış, takip et izle hırsından kafanı sağa sola vur, onun umrunda mı lüks arabalarda dolaşırken senin fikirlerini mi dert edinecek.

Öncelikle merve kim buradaki kizin adı maral ayrıca neyini kiskanicam dedesi yaşında adamla aşk yaşayan kızın kaldı ki ınstagram hesabında kızın demirorenler in veliahtı falan takip ediyor pardon böyle makam ve koltuk meraklısı hırs küpü degilim çok şükür ortada bir şeyma subaşı örneği var bu dünya cehennem olmuş yanıyor ne ar kaldı ne namus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…