Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

buse_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
659
0
Merhaba Arkadaşlarrrr
Ben 33 yaşında, evli, 1 çocuk annesiyim.
65 kilo ile evlendim. 70 ile hamile kaldım veee 100 kilo ile doğuma girdim :KK43: 4,250 gram bebeğim doğdu :) Ben ise doğum sonrasında 96 kiloya düştüm ama o günü hatırlamak bile istemiyorum. Balon gibi şiş bir vücudum. Giydiğim yakışmıyordu. Taaaaki eşimle kendimize birkaç kıyafet almaya gittiğimiz güne kadar. Eşimde aksine okadar zayıfkiiii bildiğimiz iskelet :KK70: ... Mağazaya girdik. Birkaç ürün baktıktan sonra tezgahtar bayan bana : - Size göre kıyafetimiz yok dediğinde o gün başıma yıkıldı. Bu kelimeyi üstelik eşimin yanında söylemişti. Nekadar utanç verici. Ben evli bayanların bakımlı olmasından yanayım. Bilmem anlatabildimmi. Eşimin asla duymasını istemezdim ama iyiki duymuş. Ertesi günü spor salonuna yazılıp rejime başladm 4 ay'ın sonunda 74 kilo'ya düştüm. Boyumunda uzun olmasından sebep 74 kiloda ben incecik gözüküyordum. 40 bedenin içine giriyordum halbuki 48-46 beden giyiyordum. Kızlar şu anda tam evimde 91 diyetisyende tartıldığımda ise 93,300 gram çıkıyorum :KK43: eski halime geri döndüm. :KK43: çok morelim bozuk.

Yıllardır spor salonuna gidiyorum ancak geçenyıl oğlumun derslerinden sebep ara vermiştim. 1 AY önce tekrar başladım.
Çarşamba günü'de diyetisyene gittim. Artık diyetime başladım. Gün gün harfi harfine ne yediğimize kadar birlikte zayıflamaya varsanız buyrun beraber zayıflayalım derim.

bende 28yaşındayım boyum 1:72 su an 96 kiloyum Allahtan boyum uzun yoksa topaç ibi olurdum. Bende 2 ay kadar diyetisyene gitmiştim geçen yıl 103 kilodan 92 ye kadar düştüm yaklaşık 2,5 ayda şimdi 1 haftadır aynı listemle devam ediyorum. Birlikte devam edebiliriz.

Hoşgeldiniz canlarım. .Bu yola yalnız devam etmek istemedim. Teşekkür ederim. Diyet listemide paylaşırım sizinle.. Beraber yapsak şöyle bi kilo versek ne güzel olurrr

Canim nasil bi listen var merak ettim benim sdece 4kili fazlam var ama veremiorum.

benim listem kahvaltı
1 haş. yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin,domates ,salatalık,yeşillik
2 dilim kepe ekmeği

ara
meyve,süt

öğle
1 kase çorba
5 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
salata

ara
2 galeta,1 çb yogurt

akşam
4 kofte kadar et,tavuk balık veya
6 kaşık bakliyat
1 kase çorba
salata
1 dilim kepek ekmeği

ara

meyve ,süt

Ben de farklı bir topikteyim ama sana başarılar dilerim, sağlıklı ve kalıcı olarak kurtulursun inşallah fazla kilolarından.

merhaba canım inşallah kilolardan hemencecik kurtulursun. ben bi dönem dukan diyeti yaptım ve çok faydasını gördüm. Bence dukanı iyice araştır ve dene derim faydasını göreceksindir mutlaka ve hiç açlık hissetmiyosun. bence internetteki bloglardan araştır. dene derim...

Arkadaşlar kimse cevap vermeyecek diye foruma girmedim. Gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın geldimmmm

Sabah
1.kk beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık
2 dilim ekmek
1 şekersiz çay

ara
1 porsyon meyva
2 kibrit kutusu peynir
2 adet galeta

öğlen
1 kase çorba
salata
2 ince dilim ekmek
veya
9 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
2 ince dilim ekmek

ara
1 paket altınbaşak
veya
yarım simit

akşam
3 köfte kadar et
8-9 kaşık kurubakliyat
salata
2 ince dilim ekmek

ara
1 porsyon meyve
3-5 adet ceviz
8-10 fındık veya badem

Kıştanmıdır bilinmez çok zorlanıyorum. :KK43: çok kızıyorum kendime... Başaracağım derken bi an kendimi çikolatalı gofret yerken buluyorum. :KK43:
Son zamanlarda sanki insanlar benimle yarışır gibi. Pide yiyenlermi dersin, lahmacun, kebap yiyenlermi dersin.. ben ise kendimi tutarak sebze çorbayla geçiştiriyorum.
Tutuyorum kendimi yemiyorum. İnsanlar ısrar ediyor ye diye yemiyorum. Yemiyeceğim başaracağım diyorum. Bazen kaçıyor işte
sizlerede oluyormu yaa

bugün öğlen 2 adet dolma
ve yoğurt yedim ..

Slmm canimm sayfan hayirliii olsun benimde kendi sayfam var ama kilo veremeyince beceremeyincee terk ettiler beniii :KK43::KK43::KK43:
Bende katilabilirmiyimmm sana ben dayanamiyorumm hemen bozuyorumm

ahh canım tabiki katılabilirsin beraber olursak belki kilo veririz diye düşündüm. ama bende daha çok yeniyimmm ne olur beraber olalım kızlarrr

sabah, öğlen akşam yediklerimizi yazsak.
Birbirimizin dediklerinden dışarı çıkmasak ne güzel olur.
Hatta zayıflayınca yada tanıştıktan sonra ilerleyen zamanlardaaa buluşsak :KK70:

Cook tsklerrr canimmm
bugün yediklerimmm
sabah sirkeli su
1tane yumurta
1dilim ekmek
2dilim peynir
yarim domates

öglen
1dilim ekmegin yarisi
1tabak patates salatasii

aksam
aynii

gece
sirkeli su

2litre su ictim
30dk hizli tempoda yürüyüs

nasill kizlarrr sizcee

Cook tsklerrr canimmm
bugün yediklerimmm
sabah sirkeli su
1tane yumurta
1dilim ekmek
2dilim peynir
yarim domates

öglen
1dilim ekmegin yarisi
1tabak patates salatasii

aksam
aynii

gece
sirkeli su

2litre su ictim
30dk hizli tempoda yürüyüs

nasill kizlarrr sizcee

Ben patates yedigim gibi siserim, aninda kilo artimi yapiyo bende. Sen sadece karbonhidrat yemissin. tabi bunyeler farkli farkli.

Protein diyeti bana goreymis. hem karnim doyuyor, ac kalmiyorum, hem de diyeti birakmadan devam ettirebiliyorum. Saolsun benim diyetler 3 gun icinde birakilirdi. simdi 3 bucuk aydir diyetteyim:)

Sabah
1.kk beyaz peynir
1 domates, 1 salatalık
2 dilim ekmek
1 şekersiz çay

ara
1 porsyon meyva
2 kibrit kutusu peynir
2 adet galeta

öğlen
1 kase çorba
salata
2 ince dilim ekmek
veya
9 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
2 ince dilim ekmek

ara
1 paket altınbaşak
veya
yarım simit

akşam
3 köfte kadar et
8-9 kaşık kurubakliyat
salata
2 ince dilim ekmek

ara
1 porsyon meyve
3-5 adet ceviz
8-10 fındık veya badem

diyet listen cok guzel, diyetisyen falan mi onerdi? umarim devam edersin.

Ben patates yedigim gibi siserim, aninda kilo artimi yapiyo bende. Sen sadece karbonhidrat yemissin. tabi bunyeler farkli farkli.

Protein diyeti bana goreymis. hem karnim doyuyor, ac kalmiyorum, hem de diyeti birakmadan devam ettirebiliyorum. Saolsun benim diyetler 3 gun icinde birakilirdi. simdi 3 bucuk aydir diyetteyim:)

Canim ben bu listeyle 83 den 66kiloya düsmüstümm aklima geldi bende birdaha deniyim dedim aslinda bende protein diyeti yapiyordum sayfasida var hatta ama kimse ugramamaya baslayinca bende biraktimm aslinda hemen kilo vermeye baslamistimm sen 50puani tamamliyormuydun birde neler var listende neler yiyorsunn

X