Bozma moralini canım gerçekten isteyince oluyor.Belki işe kendine daha küçük bedenli kıyafetler almakla başlayabilirsin acayip hırs yaptırıyorBende 69 falan olsun çok moralim bozuk yaaa uffff
Elma sirkeli şu iştahımı kesmişti benim canım.Benim de özel günlere yakın durduramadığım açlık krizlerim oluyor ama sonra geçiyor.Soğan suyu da içebilirsin bu tür bir kürle ekmeği de kesersen bence güzel bir şekilde verebilirsin kilolarını.Bilmiyorum yapamıyorum sanki veremiyoeum ya evlendikten sonra kilo kaldım hiç doymuyoeum çok fazla yiyorum ya
Canım gecmis olsun inan psikolojinin de çok büyük etkisi var yapamam edemem kilo alıyorum gibi düşünceler direk beyni kilo almaya yönlendiriyor.Bir hafta süre ver kendine ekmeği pilavı ve makarnayı kes bol bol türk kahvesi iç bir hafta boyunca sadece ana yemekle doyur karnını ise yararsa zaten vücut az yemeye alışıyor bir süre sonra seni çok iyi anlıyorum ben de bir zamanlar öyleydim ama şimdi naparsan yapayım yiyemiyorum kesiliyorum hemenElma ssikreli sarımsak turşusu yaptım hasta oldum bu hafta grup falan icemedim hiç bilmiyorum git gitte alıyorum çok moralim bozuk çok(
Merhaba ..Spordan sonra karnım acıkıyor daha cok yıyordum yazmıssınız ya onu nasıl engelledınız benımde aynı sekılde yürüdukten sonra asırı aclık hıssedıyorum
ılık su içiyorum ama bellı sure engellıyor yeme ıstegımı
Ben kahveyı sade içiyorum zaten tarçın koymasam olurmu..
Belli bır dıyet yapmıyorum sadece ekmek yemıyorum tatlıyı fazla tuketmıyorum abur cubur hıc yok sadece bunları cıkardım yeme alıskanlıgımdan aslında sporda yapmıyorum ama bır yere gıderken aracla gıtmek yerıne yuruyerek gıdıyorum vede eve geldıgımde asırı açlık oluyor kahveyı deneyecegım inşeallah aaçlık ortadan kalkar
Ben 8 ay boyunca yani diyet yaptığım dönemde hiç spor yapmadım neyse ki şanslıyım vücudum sarkmadı canım zayıflarkenMerhaba ..Spordan sonra karnım acıkıyor daha cok yıyordum yazmıssınız ya onu nasıl engelledınız benımde aynı sekılde yürüdukten sonra asırı aclık hıssedıyorum
ılık su içiyorum ama bellı sure engellıyor yeme ıstegımı
Ben 8 ay boyunca yani diyet yaptığım dönemde hiç spor yapmadım neyse ki şanslıyım vücudum sarkmadı canım zayıflarken
Açlığımı ilk zamanlar bastırmak çok zordu kepekli bisküvilerle bastiriyodum bide önemli olan tok hissetmek salatayı daha çok yiyebilirsin öğlen arası içilen kahve de Açlığımı bastiriyodu.
Kilo verdikten sonra formu korumak bana diyetten daha zor geliyorTarçınlı şekersiz Türk kahvesi ya da nescafe yapabilirsin.
Elma + limon + tarçını bol su ile tencerede kaynatıp şekersiz komposto olarak tüketebilirsin. Bende de var aynı durum 2 gündür komposto sayesinde diyeti bozmuyorum geceleri.
Kahve içince Açlığım geçecek diye büyük beklentiler içine girme canım çok aciktiginda sevdiğin bir sebzeyi tuketebilirsin veya Gülben Ergenin yaptığı omleti yapabilirsin yumurtayı kırıp içine sevdiğin otları koyup yağsız tavaya koyup kapağını kapatıyorsun çok lezzetli bi omlet oluyor canımBen kahveyı sade içiyorum zaten tarçın koymasam olurmu..
Belli bır dıyet yapmıyorum sadece ekmek yemıyorum tatlıyı fazla tuketmıyorum abur cubur hıc yok sadece bunları cıkardım yeme alıskanlıgımdan aslında sporda yapmıyorum ama bır yere gıderken aracla gıtmek yerıne yuruyerek gıdıyorum vede eve geldıgımde asırı açlık oluyor kahveyı deneyecegım inşeallah aaçlık ortadan kalkar
Kilo verdikten sonra formu korumak bana diyetten daha zor geliyor
Formumu korumak için soğan suyu ise yariyodu aç karnına bitki çayı veya elma sirkeli su da düzenli kullanıldığı takdirde iştah kapatıp yağ yakmayı hizlandiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?