• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azim günlüğüm :)

bugunyinecokguzelim

eski 2323
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
446
0
116
35
Elazığ
Arkadaşlar boyum 1.70 kilom 58-59 bazense 60. Amacım bana göre idaal kilom olan 50 en fazla 52 kiloya inmek. Diyete dün başladım. Yani 29.03.2011 burdan hergün yediklerimi aktaracam ve dün yeiklerimle başlıyorum müsadenizle :1:
Sabah 9da 2 bardak bitki çayı içinde : Biberiye,sinameki,funda,mate,kiraz sapı ve ısırgan otu var.
öğlen:yarım tavuk döner.
Akşam:üzeri 1 avuç leblebi şekeri
akşam:meyve salatası elma,kivi ve çlekten oluşan..

Hadi hayırlısı :1:

Tatlım azim hırs bu konuda en güzel destek umarım konunda başarılı olursun benimde topiğim var bu konuda sonuçları güzel olur inşallah hepimiz için

boyuna göre kilon çok ideal bahsettiğin kiloya inersen güzel görünmez hortlağa benzersin ayrıca bahsettiğin şekilde verdiğin kilo sana sağlıksız bir biçimde fazlasıyla döner verdiğinden daha kısa zamanda. mutlaka kilo vermek istiyorsan dietisyene gitmeni öneririm. bahsettiğin bitki çayı düzenli kullanımda bağırsak tenbelliğine ve sonrasında çok daha ciddi bağırsak sorunlarına sebep olan bir çay dikkatli ol.
kolay gelsin

aşırı düşük kalorili bir diyet bu diyetle kısa sürede istediğin kiloya gelirsin ama 1 sene sonra 80 kilo olursun. boyuna göre kilon normal görünüyor aslında, acaba bölgesel sorunların mı var? ben de senle aynı kilodayım üstelik boyum 165 ama bende şuan 36-38 beden arasındayım ve vücudum çok da güzel görünüyor spor sayesinde. bence diyeti biraz daha sağlıklı ölçülerde yapsan hatta sadece yediklerine dikkat edip spor yapsan sıkılaşsan bence hem daha güzel görünürsün hem de daha sağlıklı olursun. spor görsel paylaşım topiğinde callanetics konusuna bakmanı tavsiye ederim mucize gibi bir spor 1-2 ayda istediğin gibi görünmeni sağlayacak kadar inceltir sıkılaştırır, üzerine günde yarım saat yürüyüş yada leslie ile homewalk gibi hafif bir cardiyo yaparsan kiloda verirsin. sonra da yeme de yanında yat:)

arkadaşlar çok saolun önerileriniz için.teşekkür ediyorum. ama ben bu diyetle tokumda yani normaldede çok fazla yiyen biri değilim fiziğimde gayet normal ama nedense bana fazla geliyo anlamıyorum.inşallah dediğiniz gibi seneye 80e çıkmam :1: dün yediklerimide yazıyorum hemen yine yorum ve önerilerinizi bekliyorum...

sabah: 1 bardak bitki çayı form bisküvi yanında
öğlen:1 elma ve yine form bisküvi (öğleni hafif tuttum çünkü akşam üzeri yemeğe davetliydim)
akşam üzeri :tavuk ızgara salata bir kaç tane patates kızartması
akşam : bol yeşillikli ton balıklı salata.

arkadaşlar çok saolun önerileriniz için.teşekkür ediyorum. ama ben bu diyetle tokumda yani normaldede çok fazla yiyen biri değilim fiziğimde gayet normal ama nedense bana fazla geliyo anlamıyorum.inşallah dediğiniz gibi seneye 80e çıkmam :1: dün yediklerimide yazıyorum hemen yine yorum ve önerilerinizi bekliyorum...

sabah: 1 bardak bitki çayı form bisküvi yanında
öğlen:1 elma ve yine form bisküvi (öğleni hafif tuttum çünkü akşam üzeri yemeğe davetliydim)
akşam üzeri :tavuk ızgara salata bir kaç tane patates kızartması
akşam : bol yeşillikli ton balıklı salata.

Bak bu daha iyi ilk yazdığına göre. Bence de gayet iyi kilon boyun falan.biraz da bünye meselesi tabi. Ben de bi konu açtım şimdi yazdım aslında da sana da diyim.
Seninki çok düşük kalorili acıkmıyormuşsun gerçi…
Ben lahana suyu içiyorum.
Sabah 1 pohaça şekersiz çay
Arada bitki çayı genelde yeşil çay.ve 2bardak lahana suyu.
Öğlen salata ve çorba yicem.
Akşama doğru 4 gibi 1 kase yoğurt yerim.
Akşam annem harika yemekler yapınca hafif de olsa biraz atıştırıyorum salata ağırlıklı.
Benimki nasıl?

Bak bu daha iyi ilk yazdığına göre. Bence de gayet iyi kilon boyun falan.biraz da bünye meselesi tabi. Ben de bi konu açtım şimdi yazdım aslında da sana da diyim.
Seninki çok düşük kalorili acıkmıyormuşsun gerçi…
Ben lahana suyu içiyorum.
Sabah 1 pohaça şekersiz çay
Arada bitki çayı genelde yeşil çay.ve 2bardak lahana suyu.
Öğlen salata ve çorba yicem.
Akşama doğru 4 gibi 1 kase yoğurt yerim.
Akşam annem harika yemekler yapınca hafif de olsa biraz atıştırıyorum salata ağırlıklı.
Benimki nasıl?

canım benim öncelikle boyun ve kilon kaç merak ettim?? benimkinin yanında bayağı iyi hastalanmazsam bu diyetten iyidir :1: seninkide gayet iyi ama şu pohaça işi bozuyo bak demedi deme 1 tane bile olsa. akşam dikkat et ve bence akşamları sadece salata ve lahana suyuyla idare et inan bi kaç günde insan alışıyo. benim bugün 3.gün.

arkadaşlar aslında benim tam anlamıyla sorunum dengeli ve sağlıklı beslenemiyor oluşum 3 gün oldu diyete başlayalı anladım ki diyet insana zayıflıktan çok sağlıklı beslenmeyi sağlıyo.ben normalde sebze hiç yemem diyebilirim ama bu psikolojiyle hem meyve hemde sebze tüketebiliyorum.umarım 1 taşla 2 kuş vurur hem sağlıklı hemde formda kalabilirim. :nazar:

Son düzenleme:
canım benim öncelikle boyun ve kilon kaç merak ettim?? benimkinin yanında bayağı iyi hastalanmazsam bu diyetten iyidir :1: seninkide gayet iyi ama şu pohaça işi bozuyo bak demedi deme 1 tane bile olsa. akşam dikkat et ve bence akşamları sadece salata ve lahana suyuyla idare et inan bi kaç günde insan alışıyo. benim bugün 3.gün.

canım boyum 1,62
Suan 59 kiloyum eğer 58 olmuş olursam bana sürpriz olacak tartılmadım yarın tartılıcam.
Sen bekarsın galiba doğum olayı insanı tümüyle değiştiriyor. Bir daha eski halime dönemeyeceğim endişesi var hep.o zaten tam anlamıyla hiç mümkün değil bir kere göbek sarkıyor az da olsa.
Sabah 1 tanecik poğaça yerine ne yesem taaa 1 kadar idare etse beni.ayrıca çalışıyorum böyle ayrıntılı bişeyler yiyemem.napıcam ben yaaa.

Back
X