Olmazmı yalnız asla değilsiniz biz azılara gelmeden bu durumdayız azılarda bir günü 48 saat yaşarız artık İnanın hiç birşey fayda etmiyor bende bitik vaziyetteyim birde üstüne nezle ve ishal koyduk biz katmerli oldu. Kendim grip oldum 15 gün oldu dinlenemediğim için düzelemedimde. Ben özellikle uyku kalitesi düştüğü geceler dolven veriyorum o biraz rahatlatıp en azından 1 2 saat uyumasını sağlıyor.
Sanırım tüm dişler çıkana kadar süreç böyle devam edecek. Bizim ilk dişlerde de rahatsızlığımız çok oldu aylarca kilo alamadı bebeğim iştahsızlıktan ama azı dişler en zor dişlermiş. Yavrum uykulara küstü resmen ağrıdan yüzünü halılara sürüyor garip bir hal aldı. Acısını unutmak için de sabaha kadar oyuna sarıyor. Azılarda ilkdişlere göre 10 kat zorlandık ve iştahımız gitti diyebilirim. Size de kolay gelsin yavrunuz hiç sıkıntısız atlatsın bu süreci inşallah...
Cok gecmis olsun kolaylıkla çıkar inşallah diş olayı cok zor bir yerde okumustum bizim 20 lik diş agrisi gibi agrı yaşarmış yavrucaklardüşünün ne kadar zor onlar icin biz bile dayanamiyoruz
Ilk iki cocugumda diş sıkıntısı fazla olmadı salyayla başımız dertteydi ama bu ucuncu cok zorladi bizi şuan 8 aylık iki diş çıktı inanin aylardır gecemiz gunduzumuz bir birine karisti istah gitti memeyi zorla emiyor 4 e 5 e kadar cin gibi uykusuz uyudugu zamanlar 5 dk arayla uyaniyor
Sabır yapacak bisey yok sizede yavrunuzada kolaylıklar şifalar dilerim
Paranoks fitil uyumadan önce verin arkadaşlar çok ağrılı olduğunda bir tane de gece verebilirsiniz
Bir de Tetagil şase çay kasıgina boşaltıp ağzına verin.Cok faydası oluyor ilaç değil doğal ürün.
Bir de mamsel iyi geceler çayı flakon şeklinde bebeğinizin ağzına verin çok sıkıntılı olduğunda bir tane ikindi vakti bir tane de yatmadan önce
Doktorumuz bu şekilde önerdi ben yatmadan önce de verdim
O da doğaldir.
Bunlara rağmen yine de.sıkıntı çok bizde maalesef;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?