- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Ne alemdesiniz arkadaşım benimki gene aynı gözğm kararıyo uykusuzluktanBizim de bu gece nasıl geçicek bakalım bizimki de bugün hep bağırdı durdu uyumak da bilmedi canı acıyor belli azılar çıkıyor garibin ne zor şey ya ağrı kesici falan vermedim bakalım uyudu şimdilik umarım gece gece tutmaz ağrısı da, çok zor çıkıyor dişlerimiz.
Nasıl oldu canım bebiş benimki hala aynı bide öksürük eklendi sabah doğru doktoraYarama tuz bastin arkadasim bugun 2 saatlik uykuyla duruyorum kizim 15 aylik alttan iki tane kocamsn azi disi patlamis o kadar da iri dislerki yarisi etin altinda yarisi cikmis ve kanamis yara olmus e kolaymi eti yarip cikiyo cocuk gece eliyle tutup tutup bagirdi ama ne bagirma ne aglama evi yikti tam geciyo uyudu diyorum 10 dk sonra bi ciglik daha sonra bi saat gezdir salla sonra tekrar aglama hem uzgun hem uykusuzum bende..arti disimde cok agriyo
Ben parol agri kesici surup veriyom o da geciriyo agrisini 3 gundur morarik biraz kanamis sanki ama hala patlamadi arada bi krize giriyo. Daha bi azi disi patlatamadik bakalimm digerlerinde ne yapicazzParanox agri kesici fitil var cnm,ben onlardan kullanmistim o azilar patlarken..en azindan 5 saate yakin aglamadan uyuyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?