Azı dişler bu kadar zormu çıkar

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
28
Allahım bu azı dişler bu kadar zormu çıkar yaa 14 aylık bi oğlum var allah acısını göstermesin inş cümleninkiyle beraber inş 3 gündür geceleri bitmiş durumdayım gündüz bi şekilde geçiyo hiç bişeyi yok gayet neşeli ama gece 10 dkda bi çığlık ardından 1-2 saat ağlama üst azılar çıktı alttakilerin biri patlamış biri kabarmış patlamak üzere kusura bakmayın konuyu buraya açtım genelde burası yoğun oluyo ne yapsam ne etsem normalinde uykusu düzelmeye başlamıştı artık bittim yorgunşuktan uykusuzşuktan 2.bebeğe ne heves ne istek kalmıyo gözlerini açmıyo dinlemiyo duymuyo sadece ağlıyo bağırıyo ve bütün gece emiyo artık göğüslerim kopacak o derece

Canım zor gerçekten hersey bır sureç azı zor cıkan dişler bende oğlum da cok cektim gazıydı dişiydi 1.5 yaşında rahatladım 3 yasına gırdı 2 oğlumu doğurdum şimdi uykusuz geceler yaşıyorum canları sağolsun ama anne çöküyor oğluna diş jelleri var acıyı kesıyor sürünce uyusuyor.

Yarama tuz bastin arkadasim bugun 2 saatlik uykuyla duruyorum kizim 15 aylik alttan iki tane kocamsn azi disi patlamis o kadar da iri dislerki yarisi etin altinda yarisi cikmis ve kanamis yara olmus e kolaymi eti yarip cikiyo cocuk gece eliyle tutup tutup bagirdi ama ne bagirma ne aglama evi yikti tam geciyo uyudu diyorum 10 dk sonra bi ciglik daha sonra bi saat gezdir salla sonra tekrar aglama hem uzgun hem uykusuzum bende..arti disimde cok agriyo :(

Yalnız değilsin canım allah yardımcımız olsun benimkinin gazı tutu arabayla gezdirıyorz şu istanbul trafiğide olmasa
.:))))

Bizim de bu gece nasıl geçicek bakalım bizimki de bugün hep bağırdı durdu uyumak da bilmedi canı acıyor belli azılar çıkıyor garibin ne zor şey ya ağrı kesici falan vermedim bakalım uyudu şimdilik umarım gece gece tutmaz ağrısı da, çok zor çıkıyor dişlerimiz.

Bizim de bu gece nasıl geçicek bakalım bizimki de bugün hep bağırdı durdu uyumak da bilmedi canı acıyor belli azılar çıkıyor garibin ne zor şey ya ağrı kesici falan vermedim bakalım uyudu şimdilik umarım gece gece tutmaz ağrısı da, çok zor çıkıyor dişlerimiz.
Ne alemdesiniz arkadaşım benimki gene aynı gözğm kararıyo uykusuzluktan

Yarama tuz bastin arkadasim bugun 2 saatlik uykuyla duruyorum kizim 15 aylik alttan iki tane kocamsn azi disi patlamis o kadar da iri dislerki yarisi etin altinda yarisi cikmis ve kanamis yara olmus e kolaymi eti yarip cikiyo cocuk gece eliyle tutup tutup bagirdi ama ne bagirma ne aglama evi yikti tam geciyo uyudu diyorum 10 dk sonra bi ciglik daha sonra bi saat gezdir salla sonra tekrar aglama hem uzgun hem uykusuzum bende..arti disimde cok agriyo :KK43:
Nasıl oldu canım bebiş benimki hala aynı bide öksürük eklendi sabah doğru doktora

16 aylık kızımda öyle azılar şişmiş ama henüz patlamadı deliriyom artık çok sinirli sürekli kucak istiyo. sürekli ağrıyo şu dişler çıksada bebeklerde kurtulsa anneler de... 2 gündür de ateşliydi yeni geçti

Paranox agri kesici fitil var cnm,ben onlardan kullanmistim o azilar patlarken..en azindan 5 saate yakin aglamadan uyuyordu..

Paranox agri kesici fitil var cnm,ben onlardan kullanmistim o azilar patlarken..en azindan 5 saate yakin aglamadan uyuyordu..
Ben parol agri kesici surup veriyom o da geciriyo agrisini 3 gundur morarik biraz kanamis sanki ama hala patlamadi arada bi krize giriyo. Daha bi azi disi patlatamadik bakalimm digerlerinde ne yapicazz

Canım hemde çok cok zor yanliz değilsiniz.benim oglumda 14 aylik azi dislerini cikartiyo yemiyo uyumuyo acısından sürekli hareket halinde. Yatmadan 1.saat once aksam 8 gibi calpol veriyorum 1 tatli kasigi Geceleri ağlamalari biraz kesildi sende uygula iyi gelecektir.biz bile koca insan neler çekiyoruz dişimiz agridiinda. Az kaldı.2 yaşından sonra herşey normale donecek yavaş yavaş. Yaa sabır diyelim

Back