azı dişi çok zorluyor yardım

nurcan306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
7.145
6
0
İstanbul
17 aylık kızım 4 azı dişini ve 2 köpek dişini birden çıkarıyor ağrısı için fitil veriyorum jeli veya şurubu kabul etmiyor çünkü geceleri sabaha kadar uyuyan çocuğum bir haftadır geceleri ağlıyor bü diler nekadar zamanda çıkıyor bilen varmı gündüz birşeyi yok ama geceleri azıyo

en geç 30 aylik olunca 20 disi çikmis olmali ama kizin 2 kopek disini ve bahsettigin 4 azi disini çikartiktan sonra 2. azilar çikiyor (4tane daha) o kadar sonra rahat eder bebisin. Benim kizim 22 aylik simdilik 16 disi var, sirada 4 azi var ki birinin yarisi çikmis digeri patlamak uzere en son çikacak iki tane (ust azilar) ise henuz piyasada yok, bu gidisle ilkbahara kalmadan hepsini tamamlar da kurtuluruz diye ümid ediyorum. Seni çok iyi anliyorum azilar (2. azilar) benim melegimi de çok zorluyor 5-6 ay boyunca hasta olmayan kizim son 2 hafta durmadan hasta oluyor, biraz ihsal sonra nezle sonra pisik o geçince 24 saat boyunca ates o da geçince tekrar nezle... gece aglama oldu bi kaç kere, bazen de çok asabi oluyor kuçuk hanim bi afra tafra :)
Agrisi olursa agri kesici veriyorum.

benim kızım çok sinirli oldu bu dişlerden sonra herşeye aaaaaaaaaaah diye kızıyor kendini hiç sevdirtmiyor itiyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…