Maalesef bunun bir seçim olduğunu söylemek çok yetersiz kalır........hormonların işlevselliği ile ilgili komlex bir mesele........örneğin bir insanın erkek olması için anne karnında fetüsün beynin testesteron hormonu tarafından işlenmesi gerek bu olmadıysa vücut sonrada testesteron hormonu salgılasa dahi bu insan ölene dek kendini kadın hisseder.........gerçekten komplex bir konu.........gel de bizim yobazlara fizyopatoloji anlat
Azerbaycanda 20 yaşındaki LGBT (lezbiyen, gey, biseksüel, trans) aktivisti İsa Şahmarlı, kendisini gökkuşağı bayrağıyla asarak intihar etti.
Kaos GL'nin haberine göre Azad LGBT grubunun başkanı olan 20 yaşındaki İsa Şahmarlı, dün Baküde çalıştığı ofiste, arkadaşları tarafından ölü bulundu.
Hepimiz Ölümümde Günahkârsınız
Şahmarlı, intiharından önce Facebook hesabından paylaştığı notta şu ifadelerde bulundu:
Gidiyorum. Herkes hakkını helal etsin. Bu ülke, bu dünya bana göre değil... Mutlu olmak için gidiyorum... Anneme de onu çok sevdiğimi söyleyin. Hepiniz ölümümde günahkârsınız. Bu dünya benim renklerimi taşıyacak kadar güçlü değil. Elveda."
Eşcinseller Baküde de Rahat Rahat Gezebilsin
Şahmarlı, verdiği bir röportajda ümit ediyorum ve bir gün göreceğim ki Bakünün gökyüzünde LGBT bayrakları dalgalanacak. Esas görmek istediğim şey de eşcinsel bir çiftin el ele Baküde rahat rahat gezebilmesi, demişti.
Kendisiyle birkaç hafta önce yapılan bir söyleşide de aile baskısının pek çok LGBT genci intihara sürüklediğini belirtmişti.
http://www.cnnturk.com/haber/yasam/diger/azerbaycan-da-lgbt-aktivisti-intihar-etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?