Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli Ciltlerazelderm ve imex krem kullanan varmı
cvp yazan hiç olmadı ama neyse ben 1 haftadır kullanıyorum sivilce izlerim söndü gibi ve en önemliside regl olmama rağmen yenisi çıkmadı kullandıkca tecrübelerimi paylaşırım sizinle
bnm yüzüm karma ve çok siyah noktam vardı imexin sabununu kullandım 2.de hiç siyah nokta fln kalmadı. ama kuruttu biraz yüzümü onada razı oldum artk :)
kızlar yoyutube da bi kız azelderm kremi çok övmüş zaten azelderm yazın çıkıo en başta videosu.içinizde kullanan varmı yumuşacık yapıyor bebek gibi cilt falan diyor? merak ettim bu kremi
Merhaba azelderm kremi kullananlar yardimci olabilir mi? Doktorum sabahlari surmemi soyledi fakat yuzde ne kadar kalmali ne zaman yikamaliyim bilmiyorum...
cvp yazan hiç olmadı ama neyse ben 1 haftadır kullanıyorum sivilce izlerim söndü gibi ve en önemliside regl olmama rağmen yenisi çıkmadı kullandıkca tecrübelerimi paylaşırım sizinle