azcık romantik oluversen??

canım abartmışsın, öyle erkekler sadece dizilerde olur zaten, aslında filmlerde diziler de uyarı çıkmalı " buradaki erkekler hayal ürünüdür gerçek hayatta yoktur beklemeyeniz" diye. Ha mesaj verebilirsin tabii de gittiğin yok yanlış ve emin ol her erkek böyle tepki verirdi, senin kocana özel değil yani, adam normal
dizilerdeki romantizmi bende sevmem, annem medcezir hastası, ığğğk diyorum gözlerim bayılıp gidiyor ne kadar yalan ne kadar yapmacık tahamül edemiyorum valla.

Bu diziler insanları nekadar etkiliyor biliyorum ama kadın istiyor İşte bencede zamanla olacak bişey birden bire romantik olmasını bekleyemezsin.

senin adamın da mı aynı taktiği uyguluyor. şu kk gibi erkekler kulübü de var sanırım. benimki de 14 şubat neymiş valantine mi anacağız diyor

eee şekerim ona bakarsan anneler günüde bi kadının annesinin ölüm yıldönümü ama her sene harıl harıl kutluyoruz

sevgililer gününe gelince, azizdi, kapitalizmdi, anneler günü gelince anam anam garip anam çilekeş anam, hatta nerdeyse islami özel bi gün boyutunda ihtimam gösterilir
bu ne çifte standart soruyorum sana

Kesinlikle öyle.
Özel günü unuttu, hediyeler almadı, sürprizler yapmadı diye trip atsan "noldu sana neyin var regl günün mü yaklaştı? diye sorarlar O yüzden ne bekliyorsak açık açık söylememiz lazımmış. 5 yıllık ilişkimin ardından anca öğrenebildim bunu. Şimdi neyi merak ediyorsam, beklentim neyse açıkça söylüyorum. Ona da "tamam" demek düşüyor

Sizin yorumunuza ciddi anlamda bayildim. Yani hic bu acidan bakmamistim. Cok hakli yanlarınz var ama takdir edersiniz ki bizde bayaniz pat diye soyleyemeyiz ki oyle hani ima edeyimde ben soylemeden yapmis olsun gibi kandirirz kendimizi

Ya bende tahammül edemiyorum yapmacik buluyorum tavirlari ama hani orda olan fikir var ya. O erkek gibi davransin beklentim yok kesinlikle sadece ordaki fikirler cok hos. Ne yapsak yapimciyla iletisime gecip kaldirtsakmi su seyleri acep

Kadinlarin ortak derdi olarak anladigim tek sey erkeklerin iliskinin ilk donemlerindeki romantikliginden guzel sozlerden uzaklasip iliski ilerlediginde ozlerine donmeleri yani hicbir kadin o dizilerdeki vicikligi istemiyor tabiki istenilen ordaki fikir. Ve oh valla ilk baslarda kandirsinlar bizi sonra sonsuza kadar onla hayat yasamaya basladigimizda amaan naasilsa hersey bizden gecti diyip umursamaz tavirlari. Dogum gunume surda gunler kaldi. Tabi aramizda mesafe var gelemezde calisiyor. Hic konusmuyoum dogum gunum halkinda dur bakalim hatirlicak mi. Hediye yollamasini gectim hatirlamasina dustum vay benim basima gelen

Dizi izleyip kocasına sataşan da nasıl bir modelse Bence komik ve özenti eşin böyle kabul et , bir insanı değiştiremezsin . Yapsa da senin ısrarların sonucunda yapar . Hoşuna gider mi?? Benim gitmezdi zorla yapılan bir şey .

Onda o potansiyel var ilk baslarda yapan adam sonradan yapamicak potansiyele dusmez heralde

Erik dedin de Eriğin çıkmasına ne kadar kaldı yahu

Sizin yorumunuza ciddi anlamda bayildim. Yani hic bu acidan bakmamistim. Cok hakli yanlarınz var ama takdir edersiniz ki bizde bayaniz pat diye soyleyemeyiz ki oyle hani ima edeyimde ben soylemeden yapmis olsun gibi kandirirz kendimizi
:) Teşekkürler sanırım erkek ve kadın kimyasını kabul edip öyle davranmak lazım... kadın ya da erkek olsun empati yapabilmek çok önemli
Direkt söylemeye alışsak hayat çok daha basit olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…