- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
-
- Konu Sahibi heceyarisi
Sanırım kiraz mevsiminden bahsediyorsunuz. Yani bigün Ayaz rolündeki 3 5 erkek toplanıp dömezse iyidir. Adam resmen beklentisi yükseltiyor. Yani bukadarıda fazla dedirtiyor. Çok kaptırmamak lazım dizi karakterlerine. Yoksa sonu hüsran olur. Adam ında içinde romantizim yoksa yoktur yani 7 yıldır evliyim her dopumgünüm eşim eve gelir ben bir gidip pasta alayım der :) onun için romantizim anlayışı akşam eve gelirken bana çiğ köfte getirmek falan.Aman bide bize diyolar kadınlar anlasilmaz diye. Iki gundur bi diziye takildim ama oglan nasil romantik neler hazirlamis sevgilisine evlilik teklifi, sevgililer günü surprizleri falan. E yani insan hayal kuruyo benim esim de sunu yapsa ne var diye. Ben turkiyedeyim kendisi alman ve almanyada. Vizem icin mecburen bekliyorum. E yani kadinim sonucta alttan mesaji vermem gerekiyo pat diye denirmi romantik ol azcik diye. Hani simdiden hazirlayayim onuda yan yana geldigimizde birseyler yapsin bari dusuncesiyle harekete gectim tabien son yan yana geldigimizde onu odaya kilitledim merdivenden asagiya kadar mumlar yaktim bir guzelde yemek ay ne var bunlari o yapsa sürekli mesajlasiyoruz yazdim buna dun cok romantik bir dizi izledim harikaydi cok seviyorum romantizmi faaln yazdim. Oda biliyorum sevdigini dedi. Neys baktim olmuyo aksam tekrar dedim yeni bölümü var ay cok romantik falan diye. Tam adamin neler yaptigini anlaticam ben yatmak zorundayim yazmis gülücük koymus. Ay nasil bozuldum tam kuyruguna gelmisim konunun saskinlikla gerçekten mi yazdim ama sasirmis bi sekilde tabi siten tarzinda degil. Ay basladi sen ciddi misin nasil sorarsin bunu diye. Bende patladim sen asla öyle olamazsin diye. Sordu ne gibi diye bende dizideki gibi falan dedim. Asla oyle romantik olamazsin sen anca hakaret edersin bana diye guzel kelimeler nerde falan yazdim. Ay demez mi sen simdi baska birinimi ariyosun yani ? Git o zaman onun gibi olan birine diye. Cildirdim ama. Romantizmi ben sadece onunla yasamak istiyorum. Kendimi sokaga atip kim romantik diye aramiyorum ki yani. Amaaan ya ben fazla romantigim ondan yapamicagi seyler bekliyorum yada onda var anormallik.
sorma canım valla ya ben evlenınce buyuk şok yaşadım ama artık alıstım napım o romantık suprızlerle dolu adam gıttıHediye alırım tesekkurden önce saçma salak espriler
şarkı gonderirim ben sevmiom yhaa demeler
güzel şeyler söylerim ufs pufs demeleri
Her şey aşık edene kadar
o zamana kadar içindeki odunlari nasıl gizliyorlar hayret
hahaha benımkıde aynıHizimi alamadim şunu da yazım
ya biz evli bile değiliz
eskiden sevdiğim ne varsa öğrenir güzel bir şekilde hediye verirdi şimdi yolda gidiyoruz "hoşuna giden bişey varsa söyle alam bak çekinme"diyor
hediye anlayışındaki değişime bak
Bence biz onları romantik olmaya zorlamiyoruzbenım esımde sevgılıyke 6 ay sonraz soz nışan 2 bçuk sene hep doguda gorevdeydı ama sureklı suprızlerler hedıyeler bı kerde 150 gül göndermeler derdiım allahım evlenınce bu suprızlere hedıyelere kalbım dayanmıycak cok heycanlı gecıcek evlılık hayatım dıye ama malesef evlendık hersey gectısoyleyıncede napım evlenınce anladımkı sen hıc bısey begenmıyorsun oyuzden yapmıyorum dıyor söndü yani benim akalpten gıtme hayellerimm
Haha ben de beklentisini merak ettimsorma canım valla ya ben evlenınce buyuk şok yaşadım ama artık alıstım napım o romantık suprızlerle dolu adam gıttıhatta bı kackere dedim evlılık bumuymus tv ızle gezmeye gıt yemek ye uyu demesınmı ne beklıyordun evlılıgın farklı ceşitlerıde varda benımmı haberım yok
pazardan elma alıyorsunuz kivi olsun istiyorsunuz...
ya dizi izlemeyi bırakacaksınız ya da elmanın da güzel bir meyve olduğunu kabul edeceksiniz, hem her mevsim de yetişir, yeşili var kırmızısı var, ekşisi var, tatlısı var. varoğlu var. talihinize şükredin size elma denk gelmiş bazılarımıza karpuz denk geliyor, hem de keleği
Benim eşimde hiç romantik değildir değiştirmeye çalıştım ama olmadı sonunda ben ona benzedim sorun çözüldü :)
canım beklentıde olan benım yanı alıştırdı 3 sene sanıyordumkı evlenıncede sureklı suprızler hedıyeler vs dıye ama ınan sudan cıkmıs balıga dondumHaha ben de beklentisini merak ettim
pazardan elma alıyorsunuz kivi olsun istiyorsunuz...
ya dizi izlemeyi bırakacaksınız ya da elmanın da güzel bir meyve olduğunu kabul edeceksiniz, hem her mevsim de yetişir, yeşili var kırmızısı var, ekşisi var, tatlısı var. varoğlu var. talihinize şükredin size elma denk gelmiş bazılarımıza karpuz denk geliyor, hem de keleği
+1 gerçekten çok doğru.Dizilerdeki o romantizm adı altındaki vıcık vıcıklığı yapay bulan bir ben miyim yoksa? Ne izleyebiliyorum ne de yanımda izlenince tahammül edebiliyorum.
Dizilerdeki gibi bir aşk istiyorsanız, bir taraftan kendinizi de oradaki kadınların yerine koymaniz gerek. Daima bir cilve içinde, saçlar yapılı fönlü, profesyonel bir makyaj, hayat tantanasına karışmadan sadece aşk için yaşayan bir kadın. İşe giderken bile daima tıkır tıkır ve baştan sona parfüm kokulu bir victoria's secret tan bozma manken edalı bir kadın.
Eh, takdir edersiniz ki gerçek hayat böyle değil. Haliyle ben böyle değilken karşımdakinden böyle bir tavrı nasıl beklerim diye sorguluyor insan kendini.
Hiç de gerek yok üzülüp kendini germeye. Rahat olun, bana bunu yapmıyorsun diyene kadar; neyi nasıl istediğinizi biraz arsizca da olsa sakin sakin yüzüne söyleyin. Emin olun ki erkeklerin mantığı düz.
imalardan, laf sokmalardan değil açıkça ne istediğini anlatmaktan anlıyorlar
Vayyy bu yorum çok hoşuma gitti. Günlük hayatta da kullanacağım bu sözü