azcık romantik oluversen??

benim koca sevgiliyken ve evliliğin ilk yıllrında romantikti sonra bozdu şimdi biz sevgili değiliz evliyizki modunda bi yemeğe gidelim en azından dedim yeni bi köfteci acılmış ona gideriz dedi kebapcıdan iyidir dedim bende

Dizide romantik erkek rolüne bürünenler gerçek Hayattaki ilişkilerinde nasıldır acabaaaa

Öyle şeyler dizilerde & filmlerde olur bacım, gerçek erkeklerin geneli odun oluyor ve kolay kolay yontulmuyor.

Romantizmi seviyorsan canlı tutan taraf sen ol ne olacak yaniii :)

Böyle kabullenmen gerek..

Dizi değil Ütopya onlar ya ne romantik adamlar var 
Izledikce sinir oluyorum zaten

Sanırım kiraz mevsiminden bahsediyorsunuz. Yani bigün Ayaz rolündeki 3 5 erkek toplanıp dömezse iyidir. Adam resmen beklentisi yükseltiyor. Yani bukadarıda fazla dedirtiyor. Çok kaptırmamak lazım dizi karakterlerine. Yoksa sonu hüsran olur. Adam ında içinde romantizim yoksa yoktur yani 7 yıldır evliyim her dopumgünüm eşim eve gelir ben bir gidip pasta alayım der :) onun için romantizim anlayışı akşam eve gelirken bana çiğ köfte getirmek falan.

Hediye alırım tesekkurden önce saçma salak espriler
şarkı gonderirim ben sevmiom yhaa demeler
güzel şeyler söylerim ufs pufs demeleri
Her şey aşık edene kadar
o zamana kadar içindeki odunlari nasıl gizliyorlar hayret

benım esımde sevgılıyke 6 ay sonraz soz nışan 2 bçuk sene hep doguda gorevdeydı ama sureklı suprızlerler hedıyeler bı kerde 150 gül göndermeler derdiım allahım evlenınce bu suprızlere hedıyelere kalbım dayanmıycak cok heycanlı gecıcek evlılık hayatım dıye ama malesef evlendık hersey gectısoyleyıncede napım evlenınce anladımkı sen hıc bısey begenmıyorsun oyuzden yapmıyorum dıyor söndü yani benim akalpten gıtme hayellerimm

Hizimi alamadim şunu da yazım
ya biz evli bile değiliz
eskiden sevdiğim ne varsa öğrenir güzel bir şekilde hediye verirdi şimdi yolda gidiyoruz "hoşuna giden bişey varsa söyle alam bak çekinme"diyor
hediye anlayışındaki değişime bak

sorma canım valla ya ben evlenınce buyuk şok yaşadım ama artık alıstım napım o romantık suprızlerle dolu adam gıttıhatta bı kackere dedim evlılık bumuymus tv ızle gezmeye gıt yemek ye uyu demesınmı ne beklıyordun evlılıgın farklı ceşitlerıde varda benımmı haberım yok

hahaha benımkıde aynı

Bence biz onları romantik olmaya zorlamiyoruz
sadece baslardaki gibi olmayınca eskiyi istiyoruz

Haha ben de beklentisini merak ettim

yorumunuza bayıldım gece gece iyi güldüm

Benim eşimde hiç romantik değildir değiştirmeye çalıştım ama olmadı sonunda ben ona benzedim sorun çözüldü :)

aynen bende öyle yaptım baktım laftan anlamıyorum bende ona benzedim ortada sorun kalmadı

Dizilerdeki o romantizm adı altındaki vıcık vıcıklığı yapay bulan bir ben miyim yoksa? Ne izleyebiliyorum ne de yanımda izlenince tahammül edebiliyorum.
Dizilerdeki gibi bir aşk istiyorsanız, bir taraftan kendinizi de oradaki kadınların yerine koymaniz gerek. Daima bir cilve içinde, saçlar yapılı fönlü, profesyonel bir makyaj, hayat tantanasına karışmadan sadece aşk için yaşayan bir kadın. İşe giderken bile daima tıkır tıkır ve baştan sona parfüm kokulu bir victoria's secret tan bozma manken edalı bir kadın.
Eh, takdir edersiniz ki gerçek hayat böyle değil. Haliyle ben böyle değilken karşımdakinden böyle bir tavrı nasıl beklerim diye sorguluyor insan kendini.
Hiç de gerek yok üzülüp kendini germeye. Rahat olun, bana bunu yapmıyorsun diyene kadar; neyi nasıl istediğinizi biraz arsizca da olsa sakin sakin yüzüne söyleyin. Emin olun ki erkeklerin mantığı düz.
imalardan, laf sokmalardan değil açıkça ne istediğini anlatmaktan anlıyorlar

Adam gibi adam olsunda Romantizmi de köşede dursun. Lazım olunca çıkartır, çıkartmasa da diğer yönleri ile o eksiniği kapatır. Ne olmuş ki

İsmi üzerinde dizi romantik film dizi seyreden kaç erkek var kızlar gerçek hayatta böyledir işini bitir arkanı dön ve uyu erkeklerin romatizimden anladığı VE de Bu

İşte bu on numaraydı.

+1 gerçekten çok doğru.

Bir de gerçek hayat denen bir şey var. Adam akşama kadar geçim derdinde aklına gelmiyordur bile şöyle romantik olayım, böyle sürprizler yapsam diye. Siz üzüldüğünüzde yanınızdaysa, hastayken bir tas çorba yapıyorsa bundan romantik ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…