azcık romantik oluversen??

bu romantiklikler sadece dizilierde oluyo zaten, gerçek hayatla hiç bi ilgisi yok
kocamın ailesini izleyen varsa, tarık ve güneş 2-3 bölümdür aşktan, romantiklikten ölcekler bende sinir oldum onlara fazlaca vıcık vıcık oldu anca bizi özendiriyolar işte

kalk bir çay demleyelim, soğan falan doğrayalım kendimize gelelim

Adamın odunsa ancak zamanla olur. Böyle birden olmaz ki. Çok üstüne gitme. Yavaş yavaş. Sen ona yaptıkça öğrenir. Aniden bünyesine ağır gelir öyle.
Sevgiliyken sadece bir kere gitmiş iki kolye almis yastigimin altina koymustu. Onuda ben onun valizine hediye koymustum ilk ondan sonra yapti. Ama kolyesinden baska hicbir seyini gormedim yani. Ya ufak hediyeler mutlu eder beni cidden umursayp hediye almasi bile yeter. Benimle evlencegini bile soylediginden cok sonra yuzuk taktik. Yüzüğü bile kendi alip gelmedi birlikte sectik sonra koydu cebine ondan sonra yapti teklifini ay bi insan odun olurda bu kadar mi olur. Yilbasinda onlarin kulturunde hediyelesme sart o simdi hediye alir ben oyle kalmayim diye gittim hem annesine hem ona hediye aldim. Hediyeleri verdigimde ne desin ya bende havaalainda 100euroya fransiz yapimi bileklik gordum ama paraya ihtiyacimiz olur diye almadim. Her yan yana geldigimizde elim hic bos gitmiyorum sirf mutlu olsun diye. Bende yoruldum artik bidaha hep elim bos gidicem valla yeter ya.

Ah yavrum benim ozentiligim o diziden

Ah yavrum benim ozentiligim o diziden

DEMEEEEEEE O zaman Kocamın Ailesi'ne hayır! Ama az önce bi yazı okudum gene kk den evli doktor karısını yazan kızla aldatmış.O dizidede adam hem çok yakışıklı hem doktor hem aile özlemiyle yanıp tutuşuyor. Gerçekte görsek şok olurduk zaten hiç inandırıcı değil takma kııııııııııııııııııııııııız (diyene bak)

ayyy bütün kk aynı diziden muzdarip

olay ne biliyo musun?örneğin biz sevgililer gününde bi çiçek olmadı bi pasta o da olmadı minnak bi pırlanta falan alsın diye beklerken onun bize sevgililer gününün çıkış hikayesini okuyup aziz valantine ölmüş biz onu mu kutlayacağız yazık rahmetliye diyecek kadar farklı dünyalarda olmamız

Kesinlikle kocamin ailesine hayir. Kanalda degistiremiyorum.annem bayilarak izliyor. Baktikca sinirlerim bozuluyo odayi terketmekten baska care bulamiyorum yani. Kalksin yayindan ya evliligime yazik olcak oznmekten

Dizide filmde gorduklerini esine sevgilisine yaptirmaya zorlamak hoş busey degil sen yapsa mutlu olacaksin ama o sen triplere girip basini agritma diye yapacak yapsa bile ayrica dogru demis git onun gibi birini bul diye .. eger onu seviyorsan ve istiyorsan oyle kabul edersin kafana gore istedigini yontamassın madem cok romantiksin bu senin olmazsa olmazın oyle birini arayacaktın tabiki
Ben romantiklikten hoslanip odun birine asiksam secmissem bende bi sorun var demektir
Kendi sorunlu olşumu adama niye yıkıyorum degismek zorunda degil ki

Eee Kiraz Mevsımı Ayaza ne demelı adam tam bı super kahraman erkek modelı..Ben hııc sevmem romantık erkek ama benı bıle bu yastan sonra özendırdı:=:):):)Konu sahıbı o dızıyı hıc ızleme o zaman bosanırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…