• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azalmayan ve çok yoğun adet kanaması

KubraHancer

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
13
9
6
26
Merhabaa 1 yıl oldu sezeryan doğum yaptım ilk 6 ay çok güzel düzenli adet gördüm daha sonra 2 bucuk ayda bir üç gün leke şeklinde geldi şuan 16 gündür adet görüyorum ve hiç azalmıyor hatta o kadar yoğun ki anlatamam doktora gitmeyi düşünüyorum ama bi sizlere danışmak istedim. Acaba hala sökülüyor mu ?

Merhabaa 1 yıl oldu sezeryan doğum yaptım ilk 6 ay çok güzel düzenli adet gördüm daha sonra 2 bucuk ayda bir üç gün leke şeklinde geldi şuan 16 gündür adet görüyorum ve hiç azalmıyor hatta o kadar yoğun ki anlatamam doktora gitmeyi düşünüyorum ama bi sizlere danışmak istedim. Acaba hala sökülüyor mu ?
7 gün üzeri adetler uzun süreli adet olarak tanımlanıyor. Bunun muhtemel nedenleri o kadar çok ki burda kimsenin verdiği bilgi doğru olmaz bence bir muayene olun kolay değil bu kadar uzun ve yoğun olması mahvediyor bünyeyi

7 gün üzeri adetler uzun süreli adet olarak tanımlanıyor. Bunun muhtemel nedenleri o kadar çok ki burda kimsenin verdiği bilgi doğru olmaz bence bir muayene olun kolay değil bu kadar uzun ve yoğun olması mahvediyor bünyeyi
Yani şöyle söyleyeyim bu basit bir hormonal dengesizlik de olabilir bir miyomun sonucu da. Gidin içiniz rahat etsin

Bahsettiğiniz gibi regl süreniz 16 gün olmuş ve kanamanız yoğun. Oldukça uzun bir süre bu. Kesinlikle doktora görünün. Burda yorum yapılacak bir konu değil. Bunun bir çok sebebi olabilir.

Back
X