- 19 Haziran 2022
- 18
- 1
- 25
- Konu Sahibi Deniz kabugu
Kızlar lekeleri icin azaldermm krem kullanip memnun kalan sonuc alan varsa yazabilir mi lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivilce izlerim için kullanmıştım.Gerçekten çok etkili bir krem.Kullanacaksanız kesinlikle güneş kremini ihmal etmeden kullanın.Kızlar lekeleri icin azaldermm krem kullanip memnun kalan sonuc alan varsa yazabilir mi lutfen
Ne kadar süre kullanimistinizSivilce izlerim için kullanmıştım.Gerçekten çok etkili bir krem.Kullanacaksanız kesinlikle güneş kremini ihmal etmeden kullanın.
Sivilce izlerim için kullanmıştım.Gerçekten çok etkili bir krem.Kullanacaksanız kesinlikle güneş kremini ihmal etmeden kullanınKızlar lekeleri icin azaldermm krem kullanip memnun kalan sonuc alan varsa yazabilir mi lutfen
3 ayNe kadar süre kullanimistiniz
Ya anladim tesekkur ederim ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum biraz daha kullanmaya devam edecegim umarim gecer de bu dertten kurtulurumSivilce izlerim için kullanmıştım.Gerçekten çok etkili bir krem.Kullanacaksanız kesinlikle güneş kremini ihmal etmeden kullanın
3 ay
Deriyi soymuyo bu lekelerim rengini açiyor.Expigment disinda acnelyse var bildigim soyucu ozelligi olan.Yine de doktor kontroluyle kullanmak her zaman en iyisidr.Zaten kremleri araştira arastira eczacilardan cok bilgi sahibi oldum nerdeyseBenimde kollarımda lekelerim var bi cilt rahatsızlığından kaldı. Üstteki derinin yenilip soyulmasını istiyorum çünkü ancak o şekilde geçerler. Expigment 4 aldım internette deriyi soyuyor yazıyordu uzun süredir düzenli olarak kullanıyorum en ufacık bir soyulma kuruma bile yok olmadığı gibi lekelere de etkisi olmadı çok büyük ümiterle almıştım acaba bu sorduğunuz kremin soyma özelliği var mı yani deriyi yeniliyor mu ya da deriyi soyarak yenileyen bildiğiniz bir krem var mı
Sonuç vermedi mi şu ana kadar?Ya anladim tesekkur ederim ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum biraz daha kullanmaya devam edecegim umarim gecer de bu dertten kurtulurum
Eskisine gore daha iyi ama biraz daha kullanmam gerekiyor ve lekenin bazen acildigini bazense koyulastigini hissediyorumSonuç vermedi mi şu ana kadar?