Az yememe rağmen Neden kilo veremiyorum

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
10 mayısta doğum yaptım 6 ay 1 haftalık bebeğim var. 53 ile hamile kalıp 63 ile doğuma girdim. doğumdan çıktığımda hatrı sayılır bir göbek ve 7 kg fazlam vardıç. doğumla yalnızca 3 kg gitmişti.. ilk günler sütüm gelmediği için paniğe kapılıp yedim içtim. nerdeyse günlük 5000 kalori aldım verdiğim kiloyu anında geri aldım ve bir türlü kilo veremedim. ilk 3 ay gram kilo veremedim ve 68 kg oldum. 3 aydan sonra yediklerime dikkat ettim ve dün itibari ile 64.500 kg mı gördüm yalnız ben bir türlü kilo veremiyorum. o kadar dikkat etmeme rağmen. bu arada troit yaptırdım sınıra çok yakın ama öyle çok yavaş çalışıyor değil. guatrım var nodüllü. doktor kilo vermene mani değil diyor

günlük yediklerim
kahvaltı 1.5 kibrit kuturu peynir
az çökelek
2 salata
1 haşlanmış yumurta
1 dilim uno çavdar ekmek
1 kupa tek esmer şekerli çay

ara: 1 meyve

öğle sebzeli etli 1 tabak yemek . az yağ ve tuzlu
yanına 1 dilim çavdar ya da 2-3 kaşık pilav
yoğurt
bazen salata az yağlı tuzlu

ara: 3-4 mini kraker. bol rezene çayı-ıhlamur-yeşilçay. şekersiz hepsi

akşam
sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt

geceye doğru acıkırsam. 1-2 kraker minicik oda. ya da süt
bu arada gün de 3 lt su içiyorum.

bu liste sadece haftasonu pazar bozuluyor.

spor canim malesef ayni dertten bende doktora gittim hormon testi yapildi sonuclarini bekliyorum ama doktorum istersen hic yeme spor yapmazsan oturdugun yerden veremezsin dedi eee haklida.

Hergün bunları mı yiyorsun anlayamadım canım?
Bende bir ara ne kadar çırpınırsam kilo verememiştim.
Hareket etmek de çok önemli.
Ne kadar ejim yaparsan yap spor önemli diyorlar ya doğru işte.
evde leslie, plates gibi programları yapabilirsin.
Yararı oluyor.

spor canim malesef ayni dertten bende doktora gittim hormon testi yapildi sonuclarini bekliyorum ama doktorum istersen hic yeme spor yapmazsan oturdugun yerden veremezsin dedi eee haklida.

aslında doğumdan 40 gün sonra mekiklere ve göbek basen hareketlerşine başlamıştım. yalnız epidural olduğum için iğne yeri ağrım baş gösterdi ben de bırakmak zorunda kaldım. doktor tavsiyesi ile. şimdi belimdeki ağrı bitsin mekiklere başlıcam. NORMAL doğum yapmama rağmen göbek ve basen kaldı. doğum yapalı çok olmadı ama yine de insan bu kadar yavaş kilo verir mi? acaba ben mi çok yiyorum. emziren arkadaşlarım 1 ekmek yiyip ayda 1 kg veriyorlar. ben gün de 2 maksimum 3 dilimi zar zor yiyorum

yani örnek listem bunun gibi. hergün aynısını değil ama mesela hergün sebzeli etli yemeğim olur. her yemekte yoğurt yerim.
bebeğim hareketli ve ben de gün içersinde arı gibiyim. temizlik- bebek- yemek derken. hareketliyim yani doğumdan sonra regl de olamadım. herkes ona bağlıyor ama ümidim kalmadı. 36 bedenden 42 bedene çıktım

leslie yi nerde bulabilirim? youtbe da bulamadım

her insanin metabolizmasi farkli calisiyor canim kendini o arkadaslarinla kiyaslama.
daha yeni dogum yapmissin kendinide cok zorlama bence spor yapayim derken kendine zarar verirsin allah korusun.
aslinda yürüyüs en basit ve en etkili spor kendini üzme gider kilolar insallah.

evde hareket etsende spor gibi olmuyor canım ya.
nette bulabilirsin googleye yaz.
500 adım-1 mile-2 mile-3 mile- 4 mile-5 mile
diye artırarak yapıyorsun.

sevgi_melegi, linki var mı leslie nin? ben buldum ama rapidshrede indirmek için k.k istiyorlar

merhaba
burada yazmak yerine günlüklerde sen de bir günlük aç sana yardımcı oluruz
leslie konusunda da googledan leslie sansone yaz 3. sıradaki sayfaya tıkla ordaki linklerden indirebilirsin
download tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…