Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokmu elinde olan hanımlar?
Merhaba bayanlar,
babette 39 ama bazı topuklu ayakkabılarda 38 giyiyorum. Konulara baktım ama bulamadım.
Elinde 39 numara az giyilmiş siyah topuklu ayakkabı olan varsa paylaşabilirmi?
canım çok şık duruyor ama topuk boyu kaç cm dir ki? benim boyum 1.76 fln eşimi geçmek istemiyorum :)Eki Görüntüle 1133804
böyle bişey canım istersen detaylı foto yollarım
Canım fiyat ne düşünüyorsun ve hangi şehirdesin ?Cnm bak bendede bu var 39 numara 1 kere giydim sadece tertemz duruyolarEki Görüntüle 1133811 Eki Görüntüle 1133812
canım çok şık duruyor ama topuk boyu kaç cm dir ki? benim boyum 1.76 fln eşimi geçmek istemiyorum :)
Canım fiyat ne düşünüyorsun ve hangi şehirdesin ?
Resim ekleyemiyorum telden. Konularima bakarsaniz siyah ayakkabi war hic giyilmediDeichman dan almistim
Bu arada ben de esimin boyu yuzunden az topuklu giyiyorum :)
Merhba cnm kocaelindeyim 15 tl düşünüyorum
cnm gördüğüm ayakkabı ise onun topuk boyu da eteğimin uzunlugunu kurtarmaya bilir. Yani en az 7-8 cm olmalı ki etek uçlarım yerde sürünmesin :)
tşkkür ederim cnm aklımda bulunacak.
Topuk boyu 7.5 cmcnm gördüğüm ayakkabı ise onun topuk boyu da eteğimin uzunlugunu kurtarmaya bilir. Yani en az 7-8 cm olmalı ki etek uçlarım yerde sürünmesin :)
tşkkür ederim cnm aklımda bulunacak.
bende bu var. fakat 38 numara olması lazım. bir gece arkadaşımın düğününde giydim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688227
Çok şık görünüyor fakat ön kısmı kırmızı, kıyafetim ile uyumsuz olur sanırım. Teşekkür ederim.
Merhaba bayanlar,
babette 39 ama bazı topuklu ayakkabılarda 38 giyiyorum. Konulara baktım ama bulamadım.
Elinde 39 numara az giyilmiş siyah topuklu ayakkabı olan varsa paylaşabilirmi?
Canim ortadaki siyah 39 hic kullanılmadı
mrb cnm, topuk boyu kaç cm ve fiyat olarak ne düşünüyosun ?