Az önce resmini gördüm

Ben onun çocuğu değilim, elemanı değilim sevgilisiyim neden karışsın bana? Ben zaten mayo giymeyeceksin, etek giymeyeceksin zihniyetine sahip insanlarla yapamam.
Sebep
Ben onun çocuğu değilim, elemanı değilim sevgilisiyim neden karışsın bana? Ben zaten mayo giymeyeceksin, etek giymeyeceksin zihniyetine sahip insanlarla yapamam.
Bunu dese hemen ayrılırsın yani peki sen sevgilinin hiç bişeyine karışmıyor musun

Aslında şöyle oldu engellemiştim annesini sonra engelliden çıkarıp sileyim derken fotoyu gördüm

Elektrik aldığım kişiyle henüz bir ilişkim yok tanımaya çalışıyorum arkadaşlıkla flörtlük arası bişey ve onu tamamen unuttuğuna emin olmam gerekiyor

Elektrik aldığım kişiyle henüz bir ilişkim yok tanımaya çalışıyorum arkadaşlıkla flörtlük arası bişey ve onu tamamen unuttuğuna emin olmam gerekiyor
Onu gerçekten unutmak istiyosan her şeyi sil ona dair , birlikte yaptığınız güzel şeyleri veya ettiğiniz sohbetleri iyi olan şeyleri hiç düşünmeyin, size olan eksilerini kötü yönlerini düşünün böylece unutmak daha kolay olur evet, tamamen unutmadan yeni bir ilişkiye başlamayın daha sağlıklı olur sizin içinde yeni tanıştığınız kişi içinde

Ben bunları söyleyecek biriyle zaten beraber olmam ki. Neyine karışmam gerekiyor mesela kocaman adamın?
Mesela alkol alıyor mu mesela arkadaşlarıyla sık çıkıyor mu size haber veriyor mu gün içinde gibi şeyler sizde yapıyor musunuz sorguluyor musunuz belirli kriterleriniz var mı şunu yapma bunu yapma dediğiniz ayrıca bunları söyleyecek bir olup olmadığını yaşamadan bir süre geçirmeden ortamında görmeden anlamıyorsunuz ilk bir sene renk vermiyorlar zaten bende ilk sene dar pantolonunu topuklusunu giyip ojesini süren okula giden biriydim

Kötü şeylerini düşüne düşüne olumsuz karamsar biri oldum çıktım gerileye kötüolacakmış gibi yaklaşıyorum kötü şeyleri düşünüp ondan soğuyacağım derken hayatı zehir ediyorum kendime güzel şeyler düşünemiyorum

Hayır burda dediğim konu o değil , eğer gerçekten unutmak istiyosan " bu çocuk beni böyle böyle kısıtladı bunlara karıştı benim hayat tarzıma ters burda bitmeli bitmezse daha ciddi sorunlar olacak ve gelecekte mutsuz olacağım kendime gelmem lazim " bunları düşün ve kendine temiz bir sayfa aç daha kaç yaşındasın ki bende çok karamsar her şeyin en kötüsünü düşünürüm ama bu konuda seni kafeste tutarak yaşatmayacak çok daha düzgün biriyle yaşayabilirsin ...

3,5 yıldır beraberiz. Alkol alıyor, benim için sorun değil, ama zaten öyle sarhoş olana kadar kendisi de içmez.
Ortak şirketimiz var düşündüğünden daha çok beraber vakit geçiriyoruz ama herkesin kendi alanı var.
Ben nasıl arkadaşlarımla görüşüyorsam o da görüşüyor. Zaten çok fazla da ortak arkadaşımız var.
Ben öyle telefon karıştırmam, instagram takipçileri listesine bakmam ama şöyle bir durum var benimki öyle instagramı falan aktif kullanan biri zaten değil yılda 1 foto koyar, bir yerlere gidersek de hep benle foto atar storyisine o kadar.
Kriterlerime uygun biri onu yapma bunu yapma diyeceğim veya bana diyen biriyle ben ilişki yaşayamam zaten dedim ya.

Sevgiliysen ortak şirket mi kurdunuz benimde erkek arkadaşımın vardı abisiyle sizinki ne üzerine ne kadar çok iş konusunda birlikte olmanız gerekiyor devamlı beraber mi çalışıyorsunuz ve tartışmalar olmuyor mu oda ben olmasam sosyal medya kullanmazdı koyarsa benle foto koyardı bende karıştırmam zaten onunkini ama o bakar benimkine kimi eklemişim falan diye

Şimdi oluşum aynı sektördeyiz hatta eski sevgilimle aynı yollardan geçmiş oda ben tanıdığımda kendi parasını kazanıyordu benim gözümde harika biriydi okuldayken ne kazansa birlikte harcardık oda okulunu uzattı bende çok destek oldum sınavlarına falan oda bana çok destek oldu şimdi kazancı baya iyi ben o zamanlar onun iş yapışına azmime hayran olduğum için her dediğini yapıyordum zaten alkol ortamımız yok ama kıyafete dini sebeplerden çok karışır ve mayo bikini açık istemez. Bende o zamanlar nolucak diyordum sonra çok kısıtlandığını hissettim kendimi beğenmemeye başladım

Evet kurduk yazılım/reklamcılık üzerine. Evet genelde beraber çalışıyoruz. . Tc vereyim mi gbt bakmak ister misin
Kendisi sakin bir insan 3 yılda 5 kere falan tartışmışızdır. Ben sınırlarımı baştan çizerim isteyen hayatımda kalır istemeyen doğal hakkını kullanarak gidebilir. Asla toksikleşmem gelemem öyle şeylere, ben babamı kaybettim herkesin yokluğunu kaldırırım yani.
Neyse sen benim ilişkimi ne yapacaksın boş ver

Herkesin inancı kendine, beni bağlamaz karşımdakinin dini görüşü.

Bende annemi kaybettim. Bir sene oldu. Siz şirketi ortak mı kurdunuz ve siz ne tarz işler yapıyorsunuz orda şöyle ki sizin ilişkiniz tabiki sizin dinamikleriniz ama örnekler gördükçe nelerin olup olamayacağını ve normal olanları görmek istiyorum

Ortak kurduk işte yazılım ve reklamcılık işleri yapıyoruz, ben daha çok reklamcılık ve tasarım kısmındayım.

Peki size dini açıdan mayo bikini giyme dese veya eteğin kısa pantolonun dar dese buna ne cevap verirsiniz
Bence sizin tek hatanız bunu giyme mayo giyme kadınlar plajına git dediğinde bunu kabul edip susmak olmuş, eğer giyincem giyindim deseydiniz size bu kadar karışma hakkını kendinde bulmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…