Az önce resmini gördüm

Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.

Cengiz Kurtoğlu'nun "Dün Gece Resmini Öptüm de yattım" şarkısı kulağımda çınladı

Günces ya sanki bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor ben akıllı Zeki iş halleden pratik zekalı insanları seviyorum diğerleri ise kendin bilirsin senin kararın deyip işin içinden çıkıyor
Nolur eskiye dön, yeni çocuğun başını yakma. Nolur.

Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.

Hayattaki odak noktan evlilik bu yüzden de sürekli arayış içindesin. sana uygun mu seviyor musun anlaşabiliyor musun hiç bakmadan sırf evleneyim diye bir çok şeye göz yumuyorsun. İyi bir işin iyi bir yaşantın varken bu şekilde davranman tuhaf geliyor bana

Sevdiğim için ve anlaşıyorduk çoğu zaman bu kıyafet deniz mevzusu olmasa iş konusuna artık çok takılmıyorum beraber çalışırdık abisiyle yengeside öyle ve mutlular iyi kazanıyorlar bende onlarla devam ederdim ayrı çalışmama çokda gerek yok ha kıyafet çokmu açık giyiyorsun derseniz oda yok sadece o çok takık biri. Denizide artık bilmiyorum mayo bikini giymem ne yapayım bu acıyo çekmekten önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…