- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.
Söyle bir an önce karışsın. Böyle tatlı gelmiyor sana tabi.Yok karışmıyor saygı duyuyor
Nolur eskiye dön, yeni çocuğun başını yakma. Nolur.Günces ya sanki bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor ben akıllı Zeki iş halleden pratik zekalı insanları seviyorum diğerleri ise kendin bilirsin senin kararın deyip işin içinden çıkıyor
Ay bir kişiyi de tanıma be,bu ne kk muhtarı gibiEvlenmeden rahata ereceğin yok. Artık evlen. Lütfen.
Tanımayanı dövüyorlar, öyle biri ama bu.Ay bir kişiyi de tanıma be,bu ne kk muhtarı gibi
Al sopanı giriş o zaman banaTanımayanı dövüyorlar, öyle biri ama bu.
Yok değilİkinci üyelik mi bu arkadaş?
Kim bu zorunlu alan miEvlenmeden rahata ereceğin yok. Artık evlen. Lütfen.
Canım irmik helvası çekti şu konuyu okumak yerine gidip helva yapar yerim daha iyiYok değil
İrmikhelvasıKim bu zorunlu alan mi
Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.
Sevdiğim için ve anlaşıyorduk çoğu zaman bu kıyafet deniz mevzusu olmasa iş konusuna artık çok takılmıyorum beraber çalışırdık abisiyle yengeside öyle ve mutlular iyi kazanıyorlar bende onlarla devam ederdim ayrı çalışmama çokda gerek yok ha kıyafet çokmu açık giyiyorsun derseniz oda yok sadece o çok takık biri. Denizide artık bilmiyorum mayo bikini giymem ne yapayım bu acıyo çekmekten önemli miHayattaki odak noktan evlilik bu yüzden de sürekli arayış içindesin. sana uygun mu seviyor musun anlaşabiliyor musun hiç bakmadan sırf evleneyim diye bir çok şeye göz yumuyorsun. İyi bir işin iyi bir yaşantın varken bu şekilde davranman tuhaf geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?