Az önce resmini gördüm

Teşekkür ederim
eski konuları hatırlayamadım. Ben bıraktığım kimsenin resimlerine dönüp bakmadım. Çıkmışsa bitmiştir yani. Sürecek, devam edebilecek bir şey ise zaten görüşmelisin
Çıkmışsa bitmiştir derken yani sürebilecek mi bilmiyorum eskiye dönmek doğru mu

Sıkıcı olması konusunda samimi misin dalga mı

Irmik bana gore dogrusu o degil biliyorsun ama ben sana gore yorum yapiyorum. Hepimizin bakis acisi farkli. Bu kadar cok konuda hepimiz bu kadar sana anlattiysak ve hala ayni yerdeysen bence barismalisin. Sana saygi duyan biriyle sen yapamazsin bak bu dalga degil samimiyim.

Bana sürekli abisini annesini şikayet ediyordu onlarla mutlu olmadığını falan şimd gördüğüm yeğeninin birinci yaşını kutlamışlar ve fotoda gayet mutlu annesi babası yeğeni var. Oysaki bana onlarla mutlu olmadığını evde durmak istemediğini biz ayrılsak bile onlarla yaşamayacağını ayrı eve çıkacağını yada İstanbul’a geleceğini falan söylüyordu ben onu istemesem bile

Günces ya sanki bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor ben akıllı Zeki iş halleden pratik zekalı insanları seviyorum diğerleri ise kendin bilirsin senin kararın deyip işin içinden çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…