- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ben en iyisi sizin konuları okuyayım böyle sessiz sinema gibi oldu. 3 kelime birincisi…
Yok karışmıyor saygı duyuyorBu cocuk hic karismiyor mu sana? zamanla o da karisir belki ya acele karar vermesen mi?
Okuyup yorum yapar mısınız en eskileri amaBen en iyisi sizin konuları okuyayım böyle sessiz sinema gibi oldu. 3 kelime birincisi…
Heyecan bastı beni, belki kullanıcı adı değişmişse ondan unutmuşumdurHic okumadiysaniz kaybiniz buyuk benden soylemesi.
Tamam yarın öğleden sonra burda buluşalımOkuyup yorum yapar mısınız en eskileri ama
Yok karışmıyor saygı duyuyor
İrmik helvasiHeyecan bastı beni, belki kullanıcı adı değişmişse ondan unutmuşumduryarın sabah ben konuları bir inceleyeyim belli ki dram dolu Türk dizisi senaryosu beni bekliyor
Zorlasam olur belki ama çok kırdık artık herşeyiAnladim boyle de sıkıcı olur tabi sen de haklisin. Peki bu unutamadiginla barisma ihtimali yok mu?
Bu geçen Kazen’in müdahele ettiği hesap mı? Sürekli yeni üyelik alan? Karıştırdım mı?Irmik sen daha 2 gun once elektrik almistin ama ya o elektrik bosa mi gitti simdi
Sıkıcı olması konusunda samimi misin dalga mıAnladim boyle de sıkıcı olur tabi sen de haklisin. Peki bu unutamadiginla barisma ihtimali yok mu?
Bu geçen Kazen’in müdahele ettiği hesap mı? Sürekli yeni üyelik alan? Karıştırdım mı?
Teşekkür ederimYok bu uye adini degistirdi sadece.
Çıkmışsa bitmiştir derken yani sürebilecek mi bilmiyorum eskiye dönmek doğru muTeşekkür ederim
eski konuları hatırlayamadım. Ben bıraktığım kimsenin resimlerine dönüp bakmadım. Çıkmışsa bitmiştir yani. Sürecek, devam edebilecek bir şey ise zaten görüşmelisin
Sıkıcı olması konusunda samimi misin dalga mı
Günces ya sanki bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor ben akıllı Zeki iş halleden pratik zekalı insanları seviyorum diğerleri ise kendin bilirsin senin kararın deyip işin içinden çıkıyorIrmik bana gore dogrusu o degil biliyorsun ama ben sana gore yorum yapiyorum. Hepimizin bakis acisi farkli. Bu kadar cok konuda hepimiz bu kadar sana anlattiysak ve hala ayni yerdeysen bence barismalisin. Sana saygi duyan biriyle sen yapamazsin bak bu dalga degil samimiyim.
Ooo kahve hanım sizin zihniyet buysa daha konuları okumadım ama sizinle işimiz varGünces ya sanki bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor ben akıllı Zeki iş halleden pratik zekalı insanları seviyorum diğerleri ise kendin bilirsin senin kararın deyip işin içinden çıkıyor
Neden böyle düşündünüzOoo kahve hanım sizin zihniyet buysa daha konuları okumadım ama sizinle işimiz var
Canım bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor diyorsun. Ne yapsın sana saygı duymayıp seni hiçe mi saysın?Neden böyle düşündünüz
Saygı duysun ama aynı zamanda akıllı Zeki çözüm geliştiren biri olsun ama bu dediğim kişiler ya baskıcı ve yönlendiren oluyorlar diğerlerinde saf oluyorlarCanım bana saygı duyan kişiler pasifmiş gibi geliyor diyorsun. Ne yapsın sana saygı duymayıp seni hiçe mi saysın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?