- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bilmeniz şart, yoksa kulüpten atilirsiniz...Kimin?
Konuya hakim olmayanlar tahmin mi yürütüyor?
Sanırım artık ocak dışıyım ben. Eşyalarımı toplayıp gideyim bariYok bilmeniz şart, yoksa kulüpten atilirsiniz...
Baklava olur tiramusu olur mesela benim canım bunlari görünce dayanamazKimin?
Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.
Size sağdan yol göründüSanırım artık ocak dışıyım ben. Eşyalarımı toplayıp gideyim bari
Çok üstüne gitmeyin ya. Zaten depresif. Bir de penguenler hızlı yürüyemez :)Size sağdan yol göründü
O zaman anca gider arkadaşım alinmasin sakın, ama buraya bu oturduÇok üstüne gitmeyin ya. Zaten depresif. Bir de penguenler hızlı yürüyemez :)
6 seneİnsanlar hayatların da en değerli insanların kaybıyla bile başa çıkabilirken üç beş günlük adamın yokluğuyla mı başa çıkamıyorsunuz
Eski SevgilimKimin?
Ya sanki başkasıyla olamayacakmışım gibiIrmik sen daha 2 gun once elektrik almistin ama ya o elektrik bosa mi gitti simdi
Yok yokk alınmadım gece gece güzel eğlendik ohhhO zaman anca gider arkadaşım alinmasin sakın, ama buraya bu oturdu
Sanki değil de belki kesin öyledir.Ya sanki başkasıyla olamayacakmışım gibi
Ya sanki başkasıyla olamayacakmışım gibi
Ben en iyisi sizin konuları okuyayım böyle sessiz sinema gibi oldu. 3 kelime birincisi…Eski Sevgilim