Az miktarli adet gorme

Mavi Panda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
102
52
48
38
Merhaba arkadaşlar..Bir bucuk yil once sol yumurtalik baginda fibroma adi verilen bir kitleden dolayi ameliyat oldum. Sol yumurtaligimin buyuk bir kismi alinmis. Yaklasik son bir yila yakin da adet miktarim azalmisti. Hormon testi yaptirdim birsey cikmadi. Nisan ayinda ella adinda bir dogum kontrol hapi kullandim. Ondan midir bilmiyorum fakat bu durum bayagi bir canimi sikti. Aranizda fibroma ameliyati olan var mi ve sonrasinda bu tarz yakinmalar yasadiniz mi

Canım konuyla ilgili bilgim yok maalesef. Ama bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Fibromadan ameliyat olmadim ama benimde tek yumurtalığım alındı baska sebepten. Yas ve hormon değerlendiriniz nasil ? Amh baktirdiniz mi ?

Hormonlarda bisey cikmamisti. Tsh yuksekti ondan olabilir dedi doktor fakat en son baktirdigim tsh normal oldugu halde benim adet miktari yine azalmaya basladi. Of daraldim iyi gene

Hormonlarda bisey cikmamisti. Tsh yuksekti ondan olabilir dedi doktor fakat en son baktirdigim tsh normal oldugu halde benim adet miktari yine azalmaya basladi. Of daraldim iyi gene
Hsg cektirdiniz mi ? Yapışıklık durunlarindada adetlerde azalma oluyor. Ama doktor suphelenseydi söylerdi.

Yok cektirmedim. Onlara gore normal demislerdi fakat son iki adetim az. Ilk iki gun yogun olurdu sonra surundururdu simdikinde onlar da cok yogun degil. Daha once de ameliyat oldugum icin surekli bir suphe endisr durumu.. doktora gitmeye de artik korkat oldum

Tekrar başkabi doktora gitmenizi öneririm . Sadece 2 aydir azalma varsa dönemsel normal deniliyor.

Evet gidecegim de bakalim ne zaman. Nisan ayindan beri bende azalma konusunda bir sureklilik var. Takvimim ayni ama miktari iste. Neyse hadi hayirlisi bakalim dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…