Az Kullanılmış ya da Hiç Kullanılmamış 2. El Ürünler

muzlupasta72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
534
54
28
Diğer
Bu da benim Bit Pazarım olsun kızlar :) Birkaç ürünle başlayayım pazara.. Hayırlı alışverişler hepimize :)

Kızlar ilk önce bu kazağı paylaşayım.. (Foto paylaşmada sorun yaşadım, devamını yavaş yavaş paylaşırım..)

Arkasında kurdale ile bağlamalı tarzı bir detayı var bu kazağın. Maalesef telefon aracılığı ile kazak renk tonu biraz açık ya da koyu görülebiliniyor... Kazağın bedeni S , ama Medium bedenlere de olur.

Fiyatı 20 Lira.

Son düzenleme:
Paylaştığım kıyafetleri hiç giymedim kızlar... Günlerdir dolabımda boş boş duruyorlar...

Bu kazak da Collezione marka. S beden, ancak M bedene de olur. Alttan kısa, modeli bana göre çok hoş. Renk tonu yine kameradan ötürü tam yansıtılmamış olabilir. Buyrun... Fiyatı 25 Lira...

Bu kazağı bedeni M olduğu için hiç kullanmadım. Markası MoonLight... Kazağın Bedeni M, ama kazak çok geniş - bol falan olmadığından S bedene de olur..

Fiyatı 20 Lira...

Kızlar bu çizmemi özel bir günde kullanmıştım, sadece 1 kere giydim.. 38,5 numara.. Ben 39 giyiyorum, çizmeler 38 - 39 numaralı ayaklara olur...

ilk ürünü beğendim ama maalsef çok pahalı 2. el ürünler için..
burda markalı elbiseleri bile 5-10 tl ye verenler var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…