Az kullanılmış ve hiç kullanılmamış çok güzel 2 tane Pardesü-Kap

lacivert

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
64
3
18
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,elimde hiç kullanılmamış ve az kullanılmış 2 tane kap var. Bunları satmamın nedeni artık bol ferace giydiğimden benim üzerime tam oluyorlar.Ben 155 cm boyundayım,40 bedenim .Kaplar ayak bileklerime kadar oluyorlar.

1. kap: hiç kullanılmamış,rengi açık bej,%96 pamuk,%4 elasten ,ilkbahar-yaz dönemi için,bazı kumaşlar kanserojen madde içerdiğinden pamuk aldım,sade ve çok güzel kap, sağlık açısından pamuk olması çok önemli.fiyatı.150 tl

2. kap:markası.Setrms,az kullanılmış yeni gibi,rengi bej,sade ve çok güzel duruyor üzerimde,ilkbahar-yaz dönemi için,%67 pamuk,%30 polyester,%3 elasten.fiyatı.80 tl

Kapların bedeni 40,benim üzerime ta oluyorlar. 36 veya 38 beden arkadaşlarımıza daha iyi olacağını düşünüyorum.

Kargo bedeli alıcıya aittir.

1.

2.

Son düzenleme:
Kumaşlarından dolayı kumaş görüntüsü çok güzel,polyester gibi değil,sade ve çok güzeller özenerek aldım arkadaşlar.Satmamın nedeni artık ferace giydiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…