teşekkür ederim:)Hayirli satislar :)
tabi ki hemen atıyorumKoton etegi tam boy atabilir misin acaba?
şu an yüklenmiş olması gerek hala yok mu?Canim yuklenmemis resim
teşekkür ederim canım :)Ben uzun etek sanmistim canim olmadi malesef hayirli satislar sana :)
ürüner tabi ki sıfır değiller fakat yalnızca açılıp bir kaç kez kullanıldılar benim satın aldığım fiyatla kıyaslandığında fiyatlar gayet normal bence.yanlış anlamayın ama burası bit pazarı ürünleriniz sıfırmı 0 fiyatına satıyorsunuz?
sadece bılmek için sordum bu arada hayırlı satışlar
tamam tesekkur ederim sıfır olup olmadıgını merak ettım sadeceürüner tabi ki sıfır değiller fakat yalnızca açılıp bir kaç kez kullanıldılar benim satın aldığım fiyatla kıyaslandığında fiyatlar gayet normal bence.
Rica ederimtamam tesekkur ederim sıfır olup olmadıgını merak ettım sadece
Fiyatların yüksek geldiğini fark edince ben de yazdım zaten fiyat konusunda sizlerden fikir alabileceğimi.bi arkadasimiz gelip bi fiyat söyleyip pekala benden bir şeyler alabilir o fiyatlar ilk anda yazıldı arkadaşların durumuna göre de düşebilir isteyen ilgilenen olursa.teşekkür ederim fikriniz belirttiğiniz için.Hayırlı satışlar ancak gördüğüm kadarıyla neredeyse sıfır satış fiyatıyla satış yapıyorsunuz ürünlerinizi. Evet yalnız bir kere bile kullanılmış olsa dahi bu fiyat bu topiğe göre epey bir fazla.. O fiyatı verebilen biri pekhala normal mağazasından alabilir heleki indirim günlerinde çok daha altına sahip olabilir.. Amacım yermek değil yanlış anlamayın, sadece topiğe uygun bir fiyat listesi sunmanızı öneririm satış sürekliliğiniz açısından..Tekrar hayırlı satışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?