az kullanılmış kozmetik ve giyim burada

mereng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
123
13
33
kıyafetler yalnızca 1 kez giyildi kozmetik ürünleri yalnızca denendi.
beyonce pulse vücut spreyi çok az kullanıldı 10 tl
loreal paris lumi magique fondöten R1C1 tonu %90ı duruyor 25 tl
diadermine cc krem yalnızca denedim tenime uygun değil 8tl
flormar koyu mor/bordo ruj 7 tl
flormar nar çiçeği ruj 7tl
real techniques stippling brush bir kez denendi 2o tl
Nazan Bekiroğlu/Cam ırmağı taş gemi 12tl
Paulo Coelho Piedre ırmağının kıyısında oturdum ağladım 12 tl
koton kloş etek 40 beden ama 38-40-42 için uygun yalnızca 1 kez giyildi 20 tl
koton yakası taşlı gömlek 42 beden 30 tl
koton hırka L beden 25 tl

yanlış anlamayın ama burası bit pazarı ürünleriniz sıfırmı 0 fiyatına satıyorsunuz?
sadece bılmek için sordum bu arada hayırlı satışlar

yanlış anlamayın ama burası bit pazarı ürünleriniz sıfırmı 0 fiyatına satıyorsunuz?
sadece bılmek için sordum bu arada hayırlı satışlar
ürüner tabi ki sıfır değiller fakat yalnızca açılıp bir kaç kez kullanıldılar benim satın aldığım fiyatla kıyaslandığında fiyatlar gayet normal bence.

ürüner tabi ki sıfır değiller fakat yalnızca açılıp bir kaç kez kullanıldılar benim satın aldığım fiyatla kıyaslandığında fiyatlar gayet normal bence.
tamam tesekkur ederim sıfır olup olmadıgını merak ettım sadece

Arkadaslar ayrıca elimde loreal true match fondoten var %20 si kullanılmış 12 liraya veriyorum
Bir de 3 ay kullanilmis tam boy çellom var ilgilenen olursa fotoğraf koyacağım.

Osmanlı Türkçesi Lügat piyasada 40-50 Tl ben 20 TL'ye veriyorum

Fiyatlar konusunda sizin de görüşlerinizi bekliyorum

Hayırlı satışlar ancak gördüğüm kadarıyla neredeyse sıfır satış fiyatıyla satış yapıyorsunuz ürünlerinizi. Evet yalnız bir kere bile kullanılmış olsa dahi bu fiyat bu topiğe göre epey bir fazla.. O fiyatı verebilen biri pekhala normal mağazasından alabilir heleki indirim günlerinde çok daha altına sahip olabilir.. Amacım yermek değil yanlış anlamayın, sadece topiğe uygun bir fiyat listesi sunmanızı öneririm satış sürekliliğiniz açısından..Tekrar hayırlı satışlar..

Fiyatların yüksek geldiğini fark edince ben de yazdım zaten fiyat konusunda sizlerden fikir alabileceğimi.bi arkadasimiz gelip bi fiyat söyleyip pekala benden bir şeyler alabilir o fiyatlar ilk anda yazıldı arkadaşların durumuna göre de düşebilir isteyen ilgilenen olursa.teşekkür ederim fikriniz belirttiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…