Kaç lira düşünüyorsunuz?
ana kucagimiz yok bizim ikinci arabamizdi bu ilk kraft twist almstk cok pisman oldum cocuk rahat yatabilsin yazin sicaktan kisin soguktan korusun diye bunu aldigimda bebis 1 yasina girmisti zaten. Resim yollarim tabiki ama depoda suan apartmanda yani gece inemedigim icin istersen yarin ceker yollarim. Bebis icinde uyurken fln cektigim resimlerim var ama onlari simdi yollayabilirim
Arabanin rengi fume gri resimdekiyle ayni. Ben izmirde oturuyorum. Sen ?Tamam canım mail adresimi yazdım. Resimleri oraya yollayabilirsin. Bu arada sen nerede oturuyorsun? Bir de arabanın rengi ne?
Aynı anda yazmışız :) Ben Konyadayım. Yalnız ben anakucağı da alacağım. Ayrı ayrı alınca fiyat artıyor. Kargo ücreti de olacak. Fiyatı indirmen mümkün mü?
Netten fiyatlarına bir bak iyice araştr içinde şüphen olmasın. Ana kucağı ile birlikte 1000 liraya satılıyor sen suan ayrı ayrı almış olsan dahi kârdasın. Aradaki fiyat farkıyla mama sandalyeni yada başka ihtiyacını giderebilirsin inanki. Bir düşün araştr içine sinsin
Baska ilgilenen yokmu
Kac parçadan oluşuyor 250 tl olur mu
Konu günceldir. Ilgilenen arkadaslar var fakat telden girdigim icin tekrar tekrar resim atmakta zorlaniyorum o yuzden buraya yazmak zorunda kaldm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?