Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elaz kullanılmış babybjörn ya da ergo marka kanguru satmak isteyen?
baby björn ya da ergo marka kanguru satın almak istiyorum. rengi önemli değil sadece temiz ve az kullanılmış olsun ve tabi fiyatı makul olmalı bazen sah..nden. com u aşan çok pahalı fiyatlar görüyorum eğer makul ise özelden de yazabilir siniz
merhaba mesajlarınıza cevap verdim ama görmediniz herhalde.bel destekli ürünüm sıfıra yakın demicem sıfır zaten kış bebeğiydi benimki çok dışarı çekmadık ve kullanmadım.eğer alırsanız göreceksiniz fatura kutu ambalajı hep yeni kılavuz elbette var.bilecikdeyim ptt kargo çok uygun fiyat en son95 tl oda ciddi alıcı olduğunuz için.sevgiler
merhaba mesajlarınıza cevap verdim ama görmediniz herhalde.bel destekli ürünüm sıfıra yakın demicem sıfır zaten kış bebeğiydi benimki çok dışarı çekmadık ve kullanmadım.eğer alırsanız göreceksiniz fatura kutu ambalajı hep yeni kılavuz elbette var.bilecikdeyim ptt kargo çok uygun fiyat en son95 tl oda ciddi alıcı olduğunuz için.sevgiler
merhaba mesaj kutusunda görünmüyor o yüzden vazgeçtiniz sandım rengi için bir foto yükleyebilir misin ya da mail olarak bana atarsan özelden mailimi yazıyorum tşkkrler
mircana tşkkrler cnm şimdi özelliklerine baktım 9 g ye kadar yazıyor kapasitesi benim oğlan 2,5 aylık 7 küsur kilo biraz iri bebek yani babybjörn ve ergo vs 18-21 kg ye kadar taşıma kapasitesi varmış o yüzden tercih etmiştim yine de tşkkr ederim..
arkadaşlar arayışım sürmektedir satmak isteyen varsa ltfen msj atsın...