Bebek İkinci El Az kullanılmış ayakkabılar,ev ayakkabıları, kaban, kız-erkek kaırsık/satılmıştır

elfriede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1.540
45
163
34
İstanbul
1 sıfır lcw panduf 19-20 numara, 10 tl

2 20 numara keten, sıfır, sanbe marka, avuc içinde tabanı rahat bukulenlerden, kutusunda göndericem, 20 tl

3 21 numara, deri, sıfır, yumusak tabanlı, 20 tl

4 cıngıraklı patikler 9-12 ay, carık coraplar hediye, 5 tl, oglum bunlara bayılıyordu.

5 sadece 1-2 kez deneme amaclı giyildi, cok sık bisey, ortopedik, 21 numara, 20 tl

6 22 numara sanbe spor ayakkabı, sıfır, 20 tl

7 22 numara kız babet, sıfır, 15 tl

8 chicco sadlet sıfır, acayıp konforlu, 26 numara, 40 tl

9 fusya, deri, sıfır, 19 no, 15 tl

10 kırmızı, sıfır, deri, 18-19-20 no mevcut. 15 tl

11 bu takım da sıfır, yurt dısından 3-6 ay, 20 tl

12 kaban, sıfır, yurtdısından, 2-3 yas, sadece 30 tl

toplu alımlarda fiyatta yardımcı olurum

Sütlü kahveli beyazlı ayakkabılar gerçekten çok şıkmış ve belli yepyeniler,keşke numaraları biraz daha büyük olsaymış

Sütlü kahveli beyazlı ayakkabılar gerçekten çok şıkmış ve belli yepyeniler,keşke numaraları biraz daha büyük olsaymış

cok begenerek almıstık o ayakkabıyı ama mevsim uymadıgından hiç kullanamadık. daha guzellerini bulursunuz umarım, numarası uysaymıs keske

6 numaradaki sanbe spor ayakkabı(22 numara) tabaninin kaç cm olduğunu yazarmasiniz ölçerek? Eğer uyarsa talibim.

6 numaradaki sanbe spor ayakkabı(22 numara) tabaninin kaç cm olduğunu yazarmasiniz ölçerek? Eğer uyarsa talibim.

merhaba canım
ayakkabıyı ölçemiyorum mezurayı bulamadıgımdan :) ama 22 numara oluyorsa beebginize bu da olur. kalıbı standart kalıplardan. oglumun 22 numara bobuxu ile aynı ölçüdeydi. bobuxları kullandıgımızdan bunu kullanmadık

Çok teşekkür ederim.ama bizim oğlan 22 giyiyor ve biraz küçülmeye başladi.ben de 23 ayarindaysa eğer alayim demiştim. Kullananlar çok memnun konusuyor sanbeden.hayirlisi bakalim.II satislar.

ayakkabılar cok cici, keske numaramız tutsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…