Bebek İkinci El az kullanilmis ayakkabi ve botlar uygun fiyata

Cnm kizrmzi sandalrt satldi.diger ikisi de cok aza gelir hepsini satayim uyguna.kargo parasi verdgne degsn.hepsine ben 65demstn.sadece bot ve pembe sandalet 30 olur.toplu alma imkanin varsa daha mantli.o kirmizi bot hic gylmedi.

Cnm hepsinr 65 dedm ben.kargo sana ait dusunutmusun.

Yeni miniler haydi kizlar

Eklentiler

• 20140803_154301.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 20140803_154248.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20140803_154239.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 64
Cnm bak benm satis yaptgm cok insa var brda,gozumden kacmis olabikir.zatrn almayi dusunuyomusun dedim.almayi dusumsydn yok fiyata verdigimi gorurdun.ok.

Kaldiki sandaket sanki 20lira tutcakti.iki tanr botu o fiyata veriyorum bide yanina ekstralari.dusun artik

ben sandalet 20,00 tl mi demedim yada 65,00 den 20,00 düş de demedim kırmızı bot+pembe terlik kargo dahil 30,00 tl olur mu dedim olmazsa olmaz dersiniz olur biter

Istersrniz olur yollarim ama kargo size ait ok

Az kullanilmis , sifir ayakkabi ve botlar uygun fiyata​
Pembe ve kirmizi botun tabani kac cm acaba bide ceyo sandalet

Botlar 21numara.uyguna veriyorum.kirmizi bot hic giyilmedi.cok temiz aldk olmadi kizima.giyemedo hic

ürünler geldi teslim aldım çok teşekkürler hediye için de teşekkürler pepeli tayt dediğiniz gibi biraz küçük inşallah olur ama çok şeker...

Kizlar uyguna vericem haydi.toplu alimlar nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…