• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları az kullanılmış anakucağı(araba koltuğu)ve oyun halısını satmak istiyorum

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu.ana kucağı ve oyun halısını artık kullanamıyoruz.ikisinide eskitemedik. yaklaşık 3 ay kullandık.hem elimde kalmasın hemde başka kişiler faydalansın diye yarı fiyatına vermek istiyorum. ana kucağı kraft aynı zamanda araba kolruğu ve oyun halısı fisher price jimnastik halısı ilgilenen olursa özele msj.atabilir.

Son düzenleme:
Ya benım özelden msj atma yeterlılıgım yo.msj satım yetersızburdan halı ver ana kucagı için fıyat vrebılırmısınız

bebek.com/oyun_halilari/fisher_price/fisher_price_okyanus_harikalari_jimnastik_merkezi/FPR-P5331 oyun halısını bu lınkten gorebılırsınız

100 msj.ı doldurmadığım için koyamıyorum. ama mağazadan aldığım gibi duruyor. 3 ay kullandık. ve bebeğim kış bebeği sadece doktora giderken kulladım.ilerde resim koyarımmartık.

Back