kızım gecenlerde bogaz enf. olmustu ...9400 cıvarı ıdı kılosu ..3 gun boyunca ne yedıyse agzından burnundan fıskırtarak kustu ve 3 . gunun sonunda betı benzı soldu erıdı sankı cocouk...dr bogaz enf. unun kusturdugunu soyledı..3 gunde 9000 gr a düştü ve kızım dr un verdıgı suruplarıda ıctıgınde aynı sekılde kusuyordu..gunde 3 kez ıcmesı gerekn surupları sadece sabahları ac karnına olması gerekenın yarı mıktarı ıcırebılıyodum...
surupları dogru duzgun ıcmedıgı ıcın bende ona bol vıtamınlı sebze corbası yaptım o gunlerde belkı ıcer dıyerekten...
ıcıne..2 y.k kadar kıyma,irmik,kırmızı mercimek,bulgur,kuru sogan,patates,sarımsak,yesıl bıber,havuc ve tereyagı katıyodum..en son pısıncede ustune dere otu atıp blendırdan gecırıp verıyodum..
ılk 1 hafta ıcınde kızım verdıgı 400 gr mı gerı aldı bu corba sayesınde...o donem bogaz agrısı yuzunden cok seyı yemıyodu ama corbayı reddetmıyordu..gunde 2 sefer devam sutu ve 3 seferde bu corbadan bır kase ııcırdım hemen hergun..
netten soyle bır baktımda kullandıgım tum malzemeler bol vıtamınlı ve besleyıcı degerı cok yuksek olan besınler...halen yapıyorum aynı corbadan bayılarak ıcıyor :) deneyın derım