Bebek Beslenmesi Az kilo alan bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Çok kilo da iyi değil ki. 10 aylık yeğenim var 17 kilo. Yerinden kipirdayamiyor. Mamadan dolayı kilo almış demiş doktoru
Anne sütüyle çok kilo alması normal mi peki? Veya sadece anne sutuyle beslenen bebekler maksimum şu kadar kilo alır diye bi durum var mı?

aynisini yasadik ama biraktirikende bir hafta komsularda bizimle birlikte gece nobete kalkti

cilgin bu bebekler elden ne gelir :)

Anne sütüyle çok kilo alması normal mi peki? Veya sadece anne sutuyle beslenen bebekler maksimum şu kadar kilo alır diye bi durum var mı?
Sutun kalitesine bagli sadece anne sutu alip persentili 97 olan bebekler var genetik aslinda birazda . Benim cocuklarimin dogum kilolarida dusuk mesela 2500 _2850 ki kendimde 1kg dogmusum simdi diyet topiclerinde kilo vermeyw ugrasiyorum

Sutun kalitesine bagli sadece anne sutu alip persentili 97 olan bebekler var genetik aslinda birazda . Benim cocuklarimin dogum kilolarida dusuk mesela 2500 _2850 ki kendimde 1kg dogmusum simdi diyet topiclerinde kilo vermeyw ugrasiyorum
Şu presentile ben de bi bakayım insan her şeyi normal mi diye kafasına takıyor çocukları söz konusu olunca

aynisini yasadik ama biraktirikende bir hafta komsularda bizimle birlikte gece nobete kalkti

cilgin bu bebekler elden ne gelir :)
Biz azalttık şuan sadece öğlen uykusuna yatarken gece uykusuna yatarken ve gece emiyor bunu nasıl bıraktırmak lazım kara kara düşünüyorum doğru zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…