• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı sürtünme ile hamile kaldığıma inanacağım, bana biraz fikir verir misiniz ?

gezegeniko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
11
1
1
Merhaba kızlar, benim vajinismus sıkıntım var esimle 31 Aralık 2018'de sürtüme ile bir yakınlaşmamiz oldu. Üstüne üstlük henuz çocuk beklemedigimiz icin prezervatif ile korunduk. Yumurtlama günümden 1 gün sonraydı. Normal şartlar altinda 12 Ocak'ta yani yakinlasmadan 13 gün sonra regl tarihimdi ancak regl olmadım. Bugun regl tarihimin üzerinden geçen 16. gün... İliskiden 3/4 sonra baslayan kasık ve bel ağrılarımı PMS sanıp dikkate almadim ama reglim bu kadar hiç gecikmez aksine erken de gelirdi her zaman. 3 haftadir ben ağrıdan, stresten uyuyamaz hale geldim. Sırtım, belim, bir sağ kasığım kasığım bir sol kasığım, karnım, vulva... Delirecek hale geldim. Bu arada bu 3 hafta içerisinde bir de faranjit atlattım. Ateş, kusma, şiddetli öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı... Öksürük az kaldı ama diğerleri ilaçla falan (sprey/Nurofen/A-ferin sinüs) geçti cok sukur. Beyaz bir akıntı mevcut devamlı. Ağrı her zaman için var hatta bazen bacağıma da vuruyor. Böbreklerime saplanıyor. Gaz sancisi gibi ama değil gibi de, çok fazla gaz hissediyorum. Bu arada, adetten 2 gun önce, adet gecikmesinden 4 gün sonra, 5 gün sonra, 1 hafta sonra, 1 bucuk hafta sonra ve 2 hafta sonra yaptığım idrar testlerinin hepsi tabii ki negatif. Siz ne diyorsunuz kizlar ? Yarın doktora gideceğim. Arastirdim biraz, apandisit ve çikolata kisti belirtilerine çok benziyor. Ama gebelik belirtilerine de cok benziyor yasayan bilir gerci de.. Lütfen bana fikir verin:(

Burda fikir aramak yerine doktora gidip muayene olsanız? Daha önce de bu ağrılarla ilgili konularınız olmuştu. Testler negatifse zaten hamile değilsinizdir kaldıki ortada bir birleşme yok ve prezervatif var.

Back