az kaldı :)) iki gün sonra 34.haftam...

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
evet arkadaşlar haziran ayında başladığım maratonda allaha şükür iki gün sonra 34.haftama giriyorum..iki gün önce bel ağrısıyla doktorumu aradım ve zekai tahir aciline gittim nstye girdim ve sancım olduğu söylendi :) iki serum ve bikaç iğneyle bi gün hastane de yattıkdan sonra taburcu oldum şu an allaha şükür çok iyiyim bi hafta sonra tekrar nst ye giricem . . doğumuda zekai tahirdeki doktorum yapıcak..özel yeri tunus caddesinde koza klinik..herkeze tavsiye ederim..sağlık güvencemden yararlanıcam..sadece özel oda farkını vericez...bu haftalarda olan arkadaşlar sıkıntınız feln varsa paylaşırmısnız..teşekkürler.....

pinartemur;seninle aynı haftadayız..bende çok şükür ağrı yok ama 2 gece önce bebeğimin döndüğünü hissettim..artık aşağıda duruyor ve daha az tekmeliyor..bende 2 hafatyı geçirbilmeyi bekliyorummm

bende eskisi gibi tekmeyi fazla hissetmiyorum ama gezinme fazlasıyla :)) özellikle çikolata yiyince :) hıçkırmada çok oluyor...benimki doğum posizyonunu almış doktorum söyledi :) erkenden....şu ayı bi hayırlısıyla atlatırsam :))

bende 35.haftamın ıcındeyım 2 gun sonra 36 ya gırıyorum... adet agrılarım war. çatı denen yer zaten 10 gundur ıflahımı kesmiş durumda agrıdan acıdan. pantolonumu gıymek ıcın bıle ayagımı kaldıramıyorum. uykusuzluk diz boyu. hareketlerı dersen tekmeler pek kalmadı daha cok vuvut hareketlerı ve hıckırıklar var. bı taraflarını dayıyo gerdırıyo yada kırt kırt eklem hareketlerını hıssedıyorum :)

zeynep hayretsin ya vuvut hareketi de ne?bide kırt falan duuymadım ben ama çok hoş olurdu hissetsemm

X