Mutfak Püf Noktaları az daha yangın çıkıyordu

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
ısıtmak için mikro dalga fırına koyduğum börek nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde yandı.bütün ev duman içinde kaldı.neredeyse yangın çıkacaktı.öyle ki dumanı gören komşular ev yanıyor sanmış.çok şükür atlattık.şimdi sorun şu;
mikro dalganın içi berbat oldu.is kokusu yaptığım temizlik sonucu çok az kaldı ancak içi sapsarı ve neyle temizlersem temizleyim çıkaramıyorum.bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum.hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Börek nasıl yandı yaa...ilk defa duyuyorum çok ilginç.
Bu aletlerle evi iyi havaya uçurmuyoruz var ya :)
Çok geçmiş olsun.
Çamaşır suyu dene diyeceğim ama illaki denemişsindir.

mikrodalgada içindeki yiyeceği biraz fazla bırakınca anında kömürleşip inanılmaz bir duman çıkarıyor.
bende simiti aynı öyle yapmıştım biliyorrum.
benim de makinanın içi sapsarı oldu herşeyi denedim ve çıkaramdım.
cif, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, yağ sökücü... hiçbiri fayda etmedi.

aynen essmeraldanın dediği gibi kömür oldu börek ama benim hatam fazla bıraktım sanırım.
ben de esmeraldanın saydığı temizleyicilerin hepsini denedim ama çımadı sapsarı ve kötü bir görüntü

Geçmiş olsun...
Nasıl kurtulacağınızı bilmiyorum o dertten ama, konunuzun yanlış yerde olduğu bariz ve net.
a.s

yine konu taşınacak ve yine ziyaretçi sayısı az olan bir başlığa gidecek ve tavsiye beklemekten vazgeçmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…