İlk aylarda belirti falan arardım kendimde ,aylar geçti zaten denenmemiş belirti kalmıyor biryerden sonra belirti olayını bıraktım
Şimdi yeni geldiğim boyut hayalet çizgiler görüyorum. Bu forumda böyle gözün görmediği resimler atıp ikinci çizgi var dimi diyenleri biraz ayiplamism herhalde ki cocuksuzluk başıma vurunca bende görmeye başladım
Hatta oturup türlü efektlerle aa bunda var aa bunda yok aaa şimdi burdaydi nereye gitti şeklinde eğlenceli birsabah geçirdim sağolsun labaguick erken testi.
11 Haziran da çatlama olmuştu bugün ilaç kullanmadan yapıyım dedim,yapmaz olsaydım.
Demekki neymiş delirmenin sonu yokmuş.
10. Gün de yani yok biliyorum bende maalesefYok canım maalesef bende öyleydim deli gibi kendi kendime çizgi üretiyorum senin gibi kafana takma strese girme olur inşallahadetin kaçıncı günü yumurtlamadan sonra
Ne güzel yazmissiniz umut oldunuz resmen bana. Dualarinizda bana da yer acin nolurUmit kesmek kula yakismiyor
Amin isteyen herkese Allah sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah, Allah razı olsunNe güzel yazmissiniz umut oldunuz resmen bana. Dualarinizda bana da yer acin nolurAllah saglikla kavustursun sizi
Net çıkmamış çok bir kırmızılık var gibi geldi amaBunda var mi sence canım
Tedavi olmadım ben Allah razı olsun teşekkür ederim. Ovulasyon testinn catlamadan sonraki onun gününde yapmsmİğnenin kaçıncı gununde test yaptınız hayırlı olsun inşallah bu arada sağlıkla alin kucaginiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?