• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Az daha hamile kalmazsam şirinleri de göreceğim 😁

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
İlk aylarda belirti falan arardım kendimde ,aylar geçti zaten denenmemiş belirti kalmıyor biryerden sonra belirti olayını bıraktım 🙈
Şimdi yeni geldiğim boyut hayalet çizgiler görüyorum. Bu forumda böyle gözün görmediği resimler atıp ikinci çizgi var dimi diyenleri biraz ayiplamism herhalde ki cocuksuzluk başıma vurunca bende görmeye başladım😁
Hatta oturup türlü efektlerle aa bunda var aa bunda yok aaa şimdi burdaydi nereye gitti şeklinde eğlenceli birsabah geçirdim sağolsun labaguick erken testi.
11 Haziran da çatlama olmuştu bugün ilaç kullanmadan yapıyım dedim,yapmaz olsaydım😁.

Demekki neymiş delirmenin sonu yokmuş.🐣

Eklentiler

• IMG_20200621_105438.webp
    IMG_20200621_105438.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20200621_105404.webp
    IMG_20200621_105404.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20200621_103934.webp
    IMG_20200621_103934.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 102
İlk aylarda belirti falan arardım kendimde ,aylar geçti zaten denenmemiş belirti kalmıyor biryerden sonra belirti olayını bıraktım 🙈
Şimdi yeni geldiğim boyut hayalet çizgiler görüyorum. Bu forumda böyle gözün görmediği resimler atıp ikinci çizgi var dimi diyenleri biraz ayiplamism herhalde ki cocuksuzluk başıma vurunca bende görmeye başladım😁
Hatta oturup türlü efektlerle aa bunda var aa bunda yok aaa şimdi burdaydi nereye gitti şeklinde eğlenceli birsabah geçirdim sağolsun labaguick erken testi.
11 Haziran da çatlama olmuştu bugün ilaç kullanmadan yapıyım dedim,yapmaz olsaydım😁.

Demekki neymiş delirmenin sonu yokmuş.🐣

Yok canım maalesef bende öyleydim deli gibi kendi kendime çizgi üretiyorum senin gibi kafana takma strese girme olur inşallah 🤲 adetin kaçıncı günü yumurtlamadan sonra

Yok canım maalesef bende öyleydim deli gibi kendi kendime çizgi üretiyorum senin gibi kafana takma strese girme olur inşallah 🤲 adetin kaçıncı günü yumurtlamadan sonra
10. Gün de yani yok biliyorum bende maalesef 😁 kendimle çok eğlendim paylaşmak istedim 🙈

İğnenin kaçıncı gununde test yaptınız hayırlı olsun inşallah bu arada sağlıkla alin kucaginiza

İğnenin kaçıncı gununde test yaptınız hayırlı olsun inşallah bu arada sağlıkla alin kucaginiza
Tedavi olmadım ben Allah razı olsun teşekkür ederim. Ovulasyon testinn catlamadan sonraki onun gününde yapmsm

Back