beni de aveadan deyip sabit telefondan aramışlardı ama 05... 444 ile başlıyordu. adı soyadı mı vs. söyledi kadın... konuşurken birden pazarcı sesi duydum... jeton düştü. kapatıverdim suratına...
tüm bilgilerimiz dolandırıcıların elinde. hatta hatta aile bağı olduğunu bilen dolandırıcılar bile varmış...
Bizimde başımıza geldi aynen bu şekilde 79 tl ödedik ama sonra hakem heyetine başvurduk söke söke geri aldık sizde alabilirsiniz üstünden çok geçmediyseBende radyodan maske almıştım bundan 2 yıl sonra bana telefon geliyor işte radyodan internetten alış veriş yapanlar arasında çekiliş yaptık gözlük parfüm saat ve s3 telefon kazandınız diye bana evimin adresini verdiler bende inandım telefonun vergisi olan 60 Tl yi kapıda gelen kargocuya ödeyip paketi alın dediler ben elime paketi çok hafif geldi alınca açmak istedim kargocu hayır açılmadan ödemesi olan paket mi ne oluyomuş ondan dedi ben de iade edelim ozaman içini görmediğim şeye ödeme yapamam dedim eşim o sırada birşey olmaz deyip ödemeyi yaptı paketi açtık içinden 5 Tl lik doldurma parfüm ve 5 tl lik saat çıktı gitti bizim 100 TL yani artık adamlar öyle yolalr bulmuş ki her şekilde dolandırıyorlar
hakem heyetine nasıl başvuru yaptınız gelen yalan dolan bi fatura var onunla mı başka birşey istiyorlar mı bende gidip başvururum uğraşırım yani 2014 ağustosta başımıza geldi şimdi başvursam alabilir miyim acabaBizimde başımıza geldi aynen bu şekilde 79 tl ödedik ama sonra hakem heyetine başvurduk söke söke geri aldık sizde alabilirsiniz üstünden çok geçmediyse
14 günlük cayma hakkımız oluyor ya onu kullanmıştık evet faturadaki adrese göndermiştik iademizi biz, sizin baya geçmiş üstünden isterseniz yine de bi danışın hakem heyetine ama keşke hemen arkasından uğraşsaydınızhakem heyetine nasıl başvuru yaptınız gelen yalan dolan bi fatura var onunla mı başka birşey istiyorlar mı bende gidip başvururum uğraşırım yani 2014 ağustosta başımıza geldi şimdi başvursam alabilir miyim acaba
ne yapacağımızı bilemedik ki. ben gene de bi danışırım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için14 günlük cayma hakkımız oluyor ya onu kullanmıştık evet faturadaki adrese göndermiştik iademizi biz, sizin baya geçmiş üstünden isterseniz yine de bi danışın hakem heyetine ama keşke hemen arkasından uğraşsaydınız
Rica Ederimne yapacağımızı bilemedik ki. ben gene de bi danışırım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Ben durumu farkedemedim ne yazık ki o yüzden azarlayamadım ama içimde kaldı