Az daha dolandırılıyordum..

canım benide kandırmaya çalıştılar güzellik salonu üye oldum imza attım diye hiç almadıgım hizmeti aldırmaya çalıştı ben inat edince icra muhabbeti yaptılar 2013den beri icraya vercekler.. başta korkuyo insan ama tamamen yalan dolan.. aramızda o tarz insanlar varsa Allah bildiği gibi yapsın okuyolarsa lafım onlara........

beni de geçen gün 0212'li bi numara aradı
tanımadığım noları hayatta açmam normalde

otobüsteyim tıklım tıklım zaten aşırı sinirliyim bu duruma, neyse 1 aradı açmadım 2 aradı açmadım 3.de açtım bi hışımla
otomatiğe bağlamış gibi konuşuyor bi adam, anlamadım bile ne dediğini en sonunda icraya vercez dedi
'vermezseniz adam değilsiniz ulan' dedim kapadım teli, kapayış o kapayış

Terbiyesizlere bak ya insanları nasip dolan sir anlar ini sasirmislar.icra ile korkutmak filan.o kadar arastirmislar isim adres vb bide 380 TL için.inşallah yakalanirda ceza alir boyleleri.telefonda çokdikkat etmek llazim bizide bir internet firması 2 yillik sozlesmemiz dolmasina 1 ay kala sürekli arazi durdu ben hep hayir dedim evi aradilar tekrar sözleşme için yine hayir dedim.ben yokken annem cikmis tele onun ustunede kayitliydi bir şekilde evet dedirtmjsler istediğiniz zaman iptal eder para odemeside yapmazsiniz vb.bir saat sonra bana söyledi annem aradim istemiyoruz daha bi saat olmadi iptal edin vb çok geç iptal etmek isterseniz 400 tlye yakin paket farki ödemeniz gerek vb dediler durduk yere niye 400 odeyelim bir evet yzunden oldu.şuan kullaniypruz ve dolmasına az kaldi herşeye artik annemde hayir diyo :))

Beni de yabanci bir no aramisti..
Gerci sabit hat degil cep teliydi..
Orta yaslarda bir adam sesi "aloo kimsin?"
Ben "siz aradiniz siz kimsiniz"
Karsi taraf"eehhh" diyip cat kapatti..
2dk gecti gecmedi yine aradi acmadim..
Tam gumrukteydim zaten turkiyeden ciktim dahada aradi mi aramadi mi bilemiciimmm

Kızlar no yi kaydedin ve bu numarayı bloke et i tıklayın.Karşi taraf arayamaz sizi.

tanımadıgım tum numaraları engelliyorum bide sabahın korunde arayanlar var acıp sovesm geliyor inanılmaz sinirleniyorum işleri gucleri milletin parasını yemeye calısmak yeni moda telefonda dolandırılmak

Bizim enişteyede aynısını yapmışlar...aile sigortası diye bişey zırvalamışlar..bide kişisel bilgilerinin bir kısmını saymışlar enişteden adres istemişler. Bizim eniştede İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fatih demiş Bidaha arayan olmadı diyor....Bu ara çok sıklaştı bu tür olaylar...iki ay öncede eşimin kimliğini sahte bastırıp eşim adına birçok GSM şirketinden hat satın alınmış, bankadan kredi çekilmiş....bankadan icra kağıdı ve telefon faturaları eve gelince uyandık...savcılığa verdik dava açtık adam yakalanmış...eşime sahte kimliği göstermiş polis, bilgiler aynı ama resim farklı....İnsanlarda ahlak, namus, şeref hiç kalmamışta Allah korkusuda hiç kalmamış....

aile bağı dediniz aklıma geldi.
hani çoğu yerde en önemli şifredir "anne kızlık soyadı"
face'de çoğumuzun ( evli olanların ) kızlık soyadımız ve evlendikten sonraki soyadımızla açık hesaplarımız.
bu şekilde çocuklarımızın "anne kızlık soyadı" bilgisine kolaylıkla ulaşmış oluyorlar zaten.

Yorumlarınız için teşekkürler gerçekten çok çoğalmış bu tür olaylar. Milletten nasıl çalarız diye düşünüp duruyorlar heralde yöntem üstüne yöntem geliştiriyorlar ama millet olarak uyanmaya başladık sanırım önceden bu tür dolandırılma haberleri daha çok oluyordu insanlar hemen inanıyordu, gelişme var sanırım

Bizimde başımıza geldi aynen bu şekilde 79 tl ödedik ama sonra hakem heyetine başvurduk söke söke geri aldık sizde alabilirsiniz üstünden çok geçmediyse

Bizimde başımıza geldi aynen bu şekilde 79 tl ödedik ama sonra hakem heyetine başvurduk söke söke geri aldık sizde alabilirsiniz üstünden çok geçmediyse
hakem heyetine nasıl başvuru yaptınız gelen yalan dolan bi fatura var onunla mı başka birşey istiyorlar mı bende gidip başvururum uğraşırım yani 2014 ağustosta başımıza geldi şimdi başvursam alabilir miyim acaba

14 günlük cayma hakkımız oluyor ya onu kullanmıştık evet faturadaki adrese göndermiştik iademizi biz, sizin baya geçmiş üstünden isterseniz yine de bi danışın hakem heyetine ama keşke hemen arkasından uğraşsaydınız

ne yapacağımızı bilemedik ki. ben gene de bi danışırım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

bu konu güncel kalsın, bütün bilgilerimiz herkese çok rahat geçebilir net alışverişi yapıyoruz her yer kimlik fotokopimizi alıyor çok zor değil lütfen inanmayın. ben döneceğim diyip bahsettikleri kurumu siz arayın hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…