• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az da Olsa Kahverengi Akıntım Oldu Ne anlama Gelir Kızlar Tedirgin oldum?

sdass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
155
1
96
İstanbul
Kızlar ben bekarım. Bugün uyandığımda günlük pedimde hafif bi akıntı olduğunu gördüm açık kahverengi renginde. Bu akşam tekrarlamış. Daha önceden de olduğu olmuştu. Ve adet dönemime daha var. Biteli de 2 hafta oluyor. Yani reglimle ilgili değil. Bir fikri olan var mı acaba ?

canım adetten önce yada geçtikten biraz zaman sonra kahverengi bi akıntı gelmesi normal die biliyorum ben.
hemen hemen her bayanda görülen bir durum.

yanlız benmde bi sorum var yeni üyeyim ve nasıl yeni konu sayfası açılır bilmiyorum izninle bende burdan bi soru sormak istiyorum..

bende adet göreli bugün tam 15 gün oldu ve kaverengi bi akıntı geldi adet düzenleyici kullandığım için
tekrar adet görmeme yaklaşık 11 gün var diye tahmin ediyorum. ama şuan oruçluyum acaba bu akıntı orucumu bozmuşmudur çok merak ediyorum
napmalıyım kızlar cevaplarınızı bekliyorum :(((

Son düzenleme:
Kızlar ben bekarım. Bugün uyandığımda günlük pedimde hafif bi akıntı olduğunu gördüm açık kahverengi renginde. Bu akşam tekrarlamış. Daha önceden de olduğu olmuştu. Ve adet dönemime daha var. Biteli de 2 hafta oluyor. Yani reglimle ilgili değil. Bir fikri olan var mı acaba ?

merhaba sdass çok bi bilgim yok ama çok önemli değildir diye düşünüyorum bazen sıcaktan veya stresten erken adet görenler yada geç görenler olabiliyor bazen bendede oluyor eğer akıntın çok olursa ve devam ederse ihmal etme bi doktora git derim geçmiş olsun.

benimde bekarken bi kaç defa olmuştu tedirgin olup doktora gittiğimde doktor bana yumurtlama dönemimde olduğumu yumurtalar çatladığı zaman bazen bud durum yaşanabilir demişti korkulacak bişey değil demişti umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

kimi kadınlarda yumurtlama döneminde olduğunu ben de duymuştum... yine de bi dr a git istersen

Back