• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az artan beta hcg kanama ve ağrı

Wings12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
70
11
3
32
Merhabalar, benim beta hcg değerlerim az artış gösteriyor. 2 şer gün arayla 79-141-254-328 olarak ilerledi. Aynı zamanda kasıkta ağrı ve kanamam var. Doktorlar kimyasal ya da dış gebelik olabilir diyorlar ama kimyasal kardeşim de geçirdiği için biliyorum kanaması olduğu zaman değeri düşüyordu. Dış gebelik için de bir doktor erken olduğunu beklmemiz gerektiğini diğeri ise geç kalınmadan kürtaj ve iğne olmam gerektiğini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Merhabalar, benim beta hcg değerlerim az artış gösteriyor. 2 şer gün arayla 79-141-254-328 olarak ilerledi. Aynı zamanda kasıkta ağrı ve kanamam var. Doktorlar kimyasal ya da dış gebelik olabilir diyorlar ama kimyasal kardeşim de geçirdiği için biliyorum kanaması olduğu zaman değeri düşüyordu. Dış gebelik için de bir doktor erken olduğunu beklmemiz gerektiğini diğeri ise geç kalınmadan kürtaj ve iğne olmam gerektiğini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Arkadaşımın aynı senin gibi artıyordu beta değerleri ve onunda ağrı kanaması vardır ama değeri hala artıyordu üç dört gün sonra tekrar kan verdiğinde yüksek olan değeri 90’a düştü bir gün sonra tekrar verdi 45 olmuştu bazen bu sekilde de olabiliyor kimyasal gebelik ama bence bekle derim değerin düşüşe geçerse bir karar verirsin

Bu arada 90’a düştüğünde kanaması ağrısı falan kesilmişti

Arkadaşımın aynı senin gibi artıyordu beta değerleri ve onunda ağrı kanaması vardır ama değeri hala artıyordu üç dört gün sonra tekrar kan verdiğinde yüksek olan değeri 90’a düştü bir gün sonra tekrar verdi 45 olmuştu bazen bu sekilde de olabiliyor kimyasal gebelik ama bence bekle derim değerin düşüşe geçerse bir karar verirsin
Umarım arkadaşınız gibi benimki de kimyasaldır ona razıyım şuan dış gebelik ihtimalinden korkuyorum. Sanırım birkaç gün daha bekleyeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Kimyasal gebelikte beta çok az artar 10 13 15 falan diye.. bu dış gebelik gibi görünüyor benimde böyleydi hatta benim 155 262 562 970 1900 diye artmasına rağmen dış gebelik dediler ama yinede güzel arttığı için beklediler oda iç kanamaya sebep oldu ve tek tüpüm alındı bence geç kalmadan iğnenizi yaptırın bu arada kanamam lekelenmem ve tek taraflı kasık ağrımda vardı artık ağrı dayanılmaz olunca anladılar ki dış gebelikmiş çok geçmiş olsun..

Back