- 7 Şubat 2019
- 207
- 49
- 26
-
- Konu Sahibi Hayalperestleydi
Adaçayını iki gündür içiyorum ama diğerlerini deneyeyim bide teşekkür ederim canımBitki çayı içebilirsiniz, adaçayı, civan perçemi, kekik çayı bunlar hem rahatlatir hemde adeti söktürür
Kesinlikle civan perçemi çayı oneriyorum. Hemen söktüruyor adeti. Aktardan al. Kaynamış suya bikac tutam at. Az demini alsın. Ilıyınca iç :))Merhabalar herkese arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmunuz adet oluyorum ama çok az oluyor söktürmek için ne yapmam gerekiyor normalde bu kadar az olmamsı gerek bugün ikinci gün 2ped kullandım normal mi sizce bu durum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim herkese
İnşallah faydası olur ya teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinKesinlikle civan perçemi çayı oneriyorum. Hemen söktüruyor adeti. Aktardan al. Kaynamış suya bikac tutam at. Az demini alsın. Ilıyınca iç :))
Canım bu çay aç karnına mı tok karnına mı içiliyor acabaKesinlikle civan perçemi çayı oneriyorum. Hemen söktüruyor adeti. Aktardan al. Kaynamış suya bikac tutam at. Az demini alsın. Ilıyınca iç :))
Ac veya tok fark etmezCanım bu çay aç karnına mı tok karnına mı içiliyor acaba
Sağol canımAc veya tok fark etmez
Benimde bebegim kalp atışı yoktu düşük oldu kürtajda oldum ondan sonra azaldı canım böyle iki ay leke gibi oldu adet sandım sonra doktora gittim yine leke gibi adet olurken doktor rahim duvarı kalın dedi tarlusal yazmış sonra normal adet gibi gördümBide ben Doğum yaptıktan 6 ay sonra 1-2 gün süren kahverengimsi az bi adet olur gibi oldum . Doğum sonrası ilk kanamaydı ama adet gibi değildi az sürdü . 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Adet kanamasının az Yada çok olması önemli değil yani. Hiç Olmaması sıkıntı.
Şimdi de 2 gün leke gibi değil lekeden biraz fazla oldum 3.gün leke leke gelmeye başladı yarın doktoruma gidecem bakalım teşekkür ederim canım soğan kürünüde kullanıcam inşallahBide ben Doğum yaptıktan 6 ay sonra 1-2 gün süren kahverengimsi az bi adet olur gibi oldum . Doğum sonrası ilk kanamaydı ama adet gibi değildi az sürdü . 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Adet kanamasının az Yada çok olması önemli değil yani. Hiç Olmaması sıkıntı.
Ben genelde tok karna içerim. Sabah kahvaltısından yarim saat sonra içebilirsin :)Canım bu çay aç karnına mı tok karnına mı içiliyor acaba
Merhabalar doktor size ne dedi acaba ? Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebeliğiniz olsun .Şimdi de 2 gün leke gibi değil lekeden biraz fazla oldum 3.gün leke leke gelmeye başladı yarın doktoruma gidecem bakalım teşekkür ederim canım soğan kürünüde kullanıcam inşallah
Amin sağol düzene girdi reglim doktorum düşükten kürtajdan sonra düzensizlikleri olur azalma artma olabilir ddiMerhabalar doktor size ne dedi acaba ? Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebeliğiniz olsun .
Evet öyle olyormuş . İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olurAmin sağol düzene girdi reglim doktorum düşükten kürtajdan sonra düzensizlikleri olur azalma artma olabilir ddi
İnşallh Allah sağlıcakla nasip etsinEvet öyle olyormuş . İnşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur
Regl kanaman normale döndümüAmin sağol düzene girdi reglim doktorum düşükten kürtajdan sonra düzensizlikleri olur azalma artma olabilir ddi