Az adet kanaması

Hayalperestleydi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
207
49
26
Merhabalar herkese arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmunuz adet oluyorum ama çok az oluyor söktürmek için ne yapmam gerekiyor normalde bu kadar az olmamsı gerek bugün ikinci gün 2ped kullandım normal mi sizce bu durum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim herkese

Kesinlikle civan perçemi çayı oneriyorum. Hemen söktüruyor adeti. Aktardan al. Kaynamış suya bikac tutam at. Az demini alsın. Ilıyınca iç :))

Bide ben Doğum yaptıktan 6 ay sonra 1-2 gün süren kahverengimsi az bi adet olur gibi oldum . Doğum sonrası ilk kanamaydı ama adet gibi değildi az sürdü . 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Adet kanamasının az Yada çok olması önemli değil yani. Hiç Olmaması sıkıntı.

Benimde bebegim kalp atışı yoktu düşük oldu kürtajda oldum ondan sonra azaldı canım böyle iki ay leke gibi oldu adet sandım sonra doktora gittim yine leke gibi adet olurken doktor rahim duvarı kalın dedi tarlusal yazmış sonra normal adet gibi gördüm

Şimdi de 2 gün leke gibi değil lekeden biraz fazla oldum 3.gün leke leke gelmeye başladı yarın doktoruma gidecem bakalım teşekkür ederim canım soğan kürünüde kullanıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…