Az Adet Kanaması

xxGamze

Güzel Günler Yakın 🌸🙏💞
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
194
98
28
Kızlar selam. Benim adetlerim çok az, normali günde 2-3 ped diyor ama ben genelde 2-3 ped civarını 1 haftada anca dolduruyorum. Böyle olan var mı doktorunuz ne dedi, problem oldu mu aydınlatırsanız sevinirim :110:

Düzenli kullandığınız bir ilaç varsa o yapabilir. Benim iki gün sürüyor, sonrası belki leke olarak gelir peçete kullanacak kadar. Doktorum kullandığım ilaçtan dolayı olabileceğini söyledi.

Her zaman öyle oluyorsa yapısaldır belki de. Doktorunuza danışın hormon testi isteyebilir.

Düzenli kullandığınız bir ilaç varsa o yapabilir. Benim iki gün sürüyor, sonrası belki leke olarak gelir peçete kullanacak kadar. Doktorum kullandığım ilaçtan dolayı olabileceğini söyledi.

Her zaman öyle oluyorsa yapısaldır belki de. Doktorunuza danışın hormon testi isteyebilir.
Bu ay hiç ilaç almadım ağrı kesici bile, düzenli kullandığım ilaçta yok. Doğum kontrol hapı kullandım 3 ay, o zaman başladı bu az adet görme dönemleri. Bu ay bıraktım hapı hiç olmadım sayılabilir bu ayda böyle geçecek büyük ihtimalle.. Doktora da randevu bulamadım İnternetten araştırınca da insanın içi kararıyor valla

Dogum kontrol hapindandir.Bu hormonlu haplar adeti azaltiyor , ayni hormonlu spiral gibi neredeyse adetten kesiliyorsun.Ben yogun adet oluyorum, bu ay dogum kontrol hapina gectim azalmasi icin.

Back