• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyakkabım Vuruyor

Arora

Pretty woman :)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
2.538
7
116
Diğer
Arkadaşlar düğün için topuklu stiletto tarzı bir ayakkabı aldım fakat arkası çok vuruyor.. 10 dakikada bile yara yapıyor hemen.. Buzluğa koyunca genişlermiş ama bu sefer de ayakkabı genişleyeceği için ayağımdan çıkacak.. Sadece topuk kısmını yumuşatacak bir çözüm var mı acaba? Yara bandı ve günlük ped parçası koymayı denedim ama adım attıkça sıyrılıp gidiyor ne yazık ki..

Son düzenleme:
Ayakkabının vuran kısmını çekiçle döverek yumuşatabilirsin, ben bir çok ayakkabımı bu şekilde yumuşatmıştım... bunun dışında;
ayakkabının vuran bölgesine bolca vazelin sürebilirsin. eğer vuran kısım arka topuk kısmı ise ayakkabının arka taban kısmını içeriden biraz yükseltebilirsin.

Ayakkabının vuran kısmını çekiçle döverek yumuşatabilirsin, ben bir çok ayakkabımı bu şekilde yumuşatmıştım... bunun dışında;
ayakkabının vuran bölgesine bolca vazelin sürebilirsin. eğer vuran kısım arka topuk kısmı ise ayakkabının arka taban kısmını içeriden biraz yükseltebilirsin.

Süper öneriler.. Umarım çekiçle vurayım derken ayakkabıyı parçalamam :1ninca:
Teşekkürler a.s.

benimde aynı sorunum pudra dök dendi bana bebek pudrası vuran yerede yara bandı yapıştır

vuran ayakkabıyı derin dorucuda yani difriz kısmızda 2 gün bekletirseniz 1 günde açılması için beklerseniz ayakkabınızın bidaha vurmadığını göreceksiniz tecrübeyle sabittir arkadaşlar vuran ayakkabılarımı hep boyle yaptım ve sorundan kurtuldum zemuszemus

vuran ayakkabıyı derin dorucuda yani difriz kısmızda 2 gün bekletirseniz 1 günde açılması için beklerseniz ayakkabınızın bidaha vurmadığını göreceksiniz tecrübeyle sabittir arkadaşlar vuran ayakkabılarımı hep boyle yaptım ve sorundan kurtuldum zemuszemus

Ama ayakkabının genişlemesinden korkuyorum ben.. Çünkü genişlerse adım atarken ayağımdan çıkar.. Baya yüksek topuklu bir ayakkabı çünkü..

Bebe pudrasını da deniyeceğim.. Teşekkürler..

Sirke kokusu beni mahvediyor, çıkmassa çok feci :1ninca:

yok canım genişlemiyo merak etme sadece sıkması geçiyo deri yumuşadığı için tabi yinede sen bilirsin

ayakkabı tamircisine götürüp kalıba koydurup genişlettirebilirsin.

Back