Kimseye söyleme dediyseniz ve söylediyse haksız olan arkadaşınız. Ama uyarmadıysanız basit bir rahatsızlığın gizlenmesi gerektiğini düşünememiş olabilir.
Dedikoducu olduklarını biliyorsun da neden gizlemek istediğin şeyi söylüyorsun ki sen de bir tuhafsın.
ben hala kızın da şüphelenmiyordum da arkadaşımdan şüpheleniyordum tuhaflık bende değil burada hala kızıyla daha samimiydim onun yüzünü bugün görmüş oldum
Kimseye söyleme dediyseniz ve söylediyse haksız olan arkadaşınız. Ama uyarmadıysanız basit bir rahatsızlığın gizlenmesi gerektiğini düşünememiş olabilir.
Tepki koymazsan devami gelir sen bilirsin
Dostuna bir sır verme, dostunun dostu vardır.
Haklı olsanız bile ne yazar ki? Duyulacağını bile bile anlatmayın bir daha rahat edin.
Yani o kadar dedikoducularsa her cumleni secmen gerekir o zaman. Illaki bi sirin soz konusu olmasi gerekmez. Bugun carsida gezdim dersin sehir disina cikmis derler filan :) soyleme diye belirtsen de belirtmesen de agizlarinda laf durmuyor demek ki. Tepki sart
Simdi dikkatimi cekti, ismine ne oldu? Iki a olmus bir an sasirdim
Konu sahibi, guvenemeyecegini cok iyi bildigin halde boyle seyleri paylasmaya devam etmissin, burda hatalisin. Arkadasini kimseye soylememesi icin uyardin mi bilmiyorum, ama uyarmis dahi olsan "yanlislikla soyledim" diyerek isin icinden ciktiklarina sahit olmussun, o yuzden yine de soyledigin icin hatalisin. Eger uyardiysan bence gorustugunuzde konusmalisin, bir daha da bu gibi bilinmesini istemedigin seyleri paylasmamalisin. Uyarmadiysan zaten pek bir sey soyleyemezsin.
Doğum tarihinin olmasından sıkıldm, sephorayı da başka üye almış alamadım, iki a koydum ben de napalımSimdi dikkatimi cekti, ismine ne oldu? Iki a olmus bir an sasirdim
Konu sahibi, guvenemeyecegini cok iyi bildigin halde boyle seyleri paylasmaya devam etmissin, burda hatalisin. Arkadasini kimseye soylememesi icin uyardin mi bilmiyorum, ama uyarmis dahi olsan "yanlislikla soyledim" diyerek isin icinden ciktiklarina sahit olmussun, o yuzden yine de soyledigin icin hatalisin. Eger uyardiysan bence gorustugunuzde konusmalisin, bir daha da bu gibi bilinmesini istemedigin seyleri paylasmamalisin. Uyarmadiysan zaten pek bir sey soyleyemezsin.
Hala kızı için bugün sır ver yarın yanlışlıkda dedime dönüyor demişsiniz ama sırrınızı vermişsiniz. Eee o zaman sizde de suç var. Neden öyle insanlarla muhattap oluyorsunuz.
genel cevap vereyim arkadaşımı dedikoducu bilirken hala kızının böyle oldugunu asla tahmin etmiyordum..Yani içten içe bildiğim tek kişi arkadaşımdı yanlıs anlasılmış mevzu ben sinirle yanlıs anlattım veya