Ayy deli oldum resmen haksız mıyım ben ?

Vilamila

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
156
54
Ya direkt konuya gircem arkadaşlar.
Benim bi arkadaşım var onun hem hala kızıyla hem de arkadaşımla samimiyim.Hala kızı benim komşum zaten.
Neyse bunların sülale ciddi anlamda epeyce genişler.Bizde küçük bi yerde yaşıyoruz zaten bunların herkes akrabası desem yeri o derece.Neyse bunların sülale geniş olunca dedikoduyu bugün birine veriyosun tee 40 mahalle ötendeki duyuyor.

Bende hafif rahatsızlık geçirdim hatta burada konum bile var bu konuyla ilgili.Ben kimse duymasın derken gitmiş bu hala kızı olan önce annesine söylemiş ordan o yayılmış gitmiş benim arkadaşı bulmuş.Bunların sülale de hep oluyor bu.Bu arkadaşım da hala kızı da dedikoducu bugün sır ver yarın yanlıslıkla söyledime dönüyor birkaç kez şahit oldum.Tepkimi dile getirdiğimde ise bir de birbirlerini savunuyolar haksız benmişim gibi delirdim bugün ya ben duyulmasın diye gizliyordum bu nasıl bi insanlık dedikoducu kadınlar gibi.

Duyulmamasını istemem de hep dedikodular yüzünden.Bugün diş çektirmeye git habersizce yarın seni kanser ederler burda öyle bi iğrenç ortam zaten sevmiyordum burayı böyle iki kişiye arkadaş gözüyle bakarken bu ne biçim bi iş ya.Ben haksız mıyım bu konuda ? yarın arkadaşımın yanına gezmeye gidicem ve orada da bu tepkimi dile getirmek istiyorum ama kırmaktan da bi yanım korkuyor.Sevmem çünkü haksızlık yapmayı.Objektif olur musunuz ?

Kimseye söyleme dediyseniz ve söylediyse haksız olan arkadaşınız. Ama uyarmadıysanız basit bir rahatsızlığın gizlenmesi gerektiğini düşünememiş olabilir.

Haklı olsanız bile ne yazar ki? Duyulacağını bile bile anlatmayın bir daha rahat edin.

Yani o kadar dedikoducularsa her cumleni secmen gerekir o zaman. Illaki bi sirin soz konusu olmasi gerekmez. Bugun carsida gezdim dersin sehir disina cikmis derler filan :) soyleme diye belirtsen de belirtmesen de agizlarinda laf durmuyor demek ki. Tepki sart

Kimseye söyleme dediyseniz ve söylediyse haksız olan arkadaşınız. Ama uyarmadıysanız basit bir rahatsızlığın gizlenmesi gerektiğini düşünememiş olabilir.

Simdi dikkatimi cekti, ismine ne oldu? Iki a olmus bir an sasirdim

Konu sahibi, guvenemeyecegini cok iyi bildigin halde boyle seyleri paylasmaya devam etmissin, burda hatalisin. Arkadasini kimseye soylememesi icin uyardin mi bilmiyorum, ama uyarmis dahi olsan "yanlislikla soyledim" diyerek isin icinden ciktiklarina sahit olmussun, o yuzden yine de soyledigin icin hatalisin. Eger uyardiysan bence gorustugunuzde konusmalisin, bir daha da bu gibi bilinmesini istemedigin seyleri paylasmamalisin. Uyarmadiysan zaten pek bir sey soyleyemezsin.

Dedikoducu olduklarını biliyorsun da neden gizlemek istediğin şeyi söylüyorsun ki sen de bir tuhafsın.

ben hala kızın da şüphelenmiyordum da arkadaşımdan şüpheleniyordum tuhaflık bende değil burada hala kızıyla daha samimiydim onun yüzünü bugün görmüş oldum

Tepki koymazsan devami gelir sen bilirsin

Dostuna bir sır verme, dostunun dostu vardır.

Haklı olsanız bile ne yazar ki? Duyulacağını bile bile anlatmayın bir daha rahat edin.

genel cevap vereyim arkadaşımı dedikoducu bilirken hala kızının böyle oldugunu asla tahmin etmiyordum..Yani içten içe bildiğim tek kişi arkadaşımdı yanlıs anlasılmış mevzu ben sinirle yanlıs anlattım veya

Doğum tarihinin olmasından sıkıldm, sephorayı da başka üye almış alamadım, iki a koydum ben de napalım

Hala kızı için bugün sır ver yarın yanlışlıkda dedime dönüyor demişsiniz ama sırrınızı vermişsiniz. Eee o zaman sizde de suç var. Neden öyle insanlarla muhattap oluyorsunuz.

Hala kızı için bugün sır ver yarın yanlışlıkda dedime dönüyor demişsiniz ama sırrınızı vermişsiniz. Eee o zaman sizde de suç var. Neden öyle insanlarla muhattap oluyorsunuz.

anlatımım yanlıs olmus zaten hala kızını bugun gördüm böyle bişey olunca dedikodu yaptıgını ben o yüzden zaten neye uğradığımı şaşırdım neyse ben tepkimi gerekli merciiye ilettim şuan sağolun

Beş parmağın beşi bir değil derler ama bu gibi durumlar için geçerli değil pek, arkadaşınız öyleyse hala kızı da öyledir yani yüksek ihtimalle laf taşımak vs. küçük yerde bilinen eğlence yollarından bir tanesi malesef, dışında kalmak zor olur. Bundan sonra biraz daha dikkatli olursunuz sorun çıkmaz. Ama huylarından vazgeçirebileceğinizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…