- 28 Aralık 2007
- 186
- 3
- 41
Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık hamileyim.Normalde minyon bir tipe sahibim.Kemiklerim ince dolayısıyla vücudumda aldığım 2 kilo 5 kilo görünenlerdenim.Vücudum kiloyu kaldırmıyor.Şimdi malum hamilelik sebebiyle 5 kilo almış durumdayım evet belki erken daha ama herkesin bünyesi yani,rejim yapacak değilim.:umursamaz:Ve evde oturuyorum erkenden kalksam bile tabii doğal olarak hareketsiz geçiyor zaman.Her dışarı çıkmamda birileriyle karşılaşıyorum,her gören ayy ne kadar kilo almışsın,yuvarlak olmuşsun,şişmişsin falan filan.klava:Yani benim çok moralimi bozuyor bu insanlar ve bunları söyleyenler de hepsi yarım dünya tipler.:1shok:Orada içimden sen hamile de değilsin ama maşallah tosun gibisin diyesim geliyor.Kuzenim hamileydi 2 ay önce doğurdu hiçbir zaman çok kilo almışsın demedim.Nasıl olacak yani herkes 8-9 kiloyla doğuramaz değil mi ama.kötükedihüsoZaten hamile ve son derece hassas olan bizlere karşı bu şekil konuşulmasını yanlış buluyorumsenağlama.Zaten aynalarda görüyorsun,doktorun da bilinçlendiriyor,gerisine birşey söylemek düşmez.:1no2:Aksine tabii alıcaksın bu çok normal çok da yakışmış denilmesi taraftarıyım.a.sVe asla kendim hamileyim diye böyle düşünmüyorum.Her zamalmaz:n bu fikirde oldum.Bilirsiniz biz kadınlar zaten son derece hassas olduğumuz bir konudur kilolar.:a015:Ama insanlarımız kendilerine bakmaksızın konuşmaktan son derece keyif alıyorlar.:sm_confused:Sizin de çevrenizde böyle duyarlı insanlar varmı?lmaz:Herkese teşekkürlera.s.