Ayy Çok Kilo Almışsın.

toramini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
186
3
41
Arkadaşlar merhaba herkese ben 20 haftalık hamileyim.Normalde minyon bir tipe sahibim.Kemiklerim ince dolayısıyla vücudumda aldığım 2 kilo 5 kilo görünenlerdenim.Vücudum kiloyu kaldırmıyor.Şimdi malum hamilelik sebebiyle 5 kilo almış durumdayım evet belki erken daha ama herkesin bünyesi yani,rejim yapacak değilim.:umursamaz:Ve evde oturuyorum erkenden kalksam bile tabii doğal olarak hareketsiz geçiyor zaman.Her dışarı çıkmamda birileriyle karşılaşıyorum,her gören ayy ne kadar kilo almışsın,yuvarlak olmuşsun,şişmişsin falan filan.:eek:klava:Yani benim çok moralimi bozuyor bu insanlar ve bunları söyleyenler de hepsi yarım dünya tipler.:1shok:Orada içimden sen hamile de değilsin ama maşallah tosun gibisin diyesim geliyor.Kuzenim hamileydi 2 ay önce doğurdu hiçbir zaman çok kilo almışsın demedim.Nasıl olacak yani herkes 8-9 kiloyla doğuramaz değil mi ama.kötükedihüsoZaten hamile ve son derece hassas olan bizlere karşı bu şekil konuşulmasını yanlış buluyorumsenağlama.Zaten aynalarda görüyorsun,doktorun da bilinçlendiriyor,gerisine birşey söylemek düşmez.:1no2:Aksine tabii alıcaksın bu çok normal çok da yakışmış denilmesi taraftarıyım.a.sVe asla kendim hamileyim diye böyle düşünmüyorum.Her zama:eek:lmaz:n bu fikirde oldum.Bilirsiniz biz kadınlar zaten son derece hassas olduğumuz bir konudur kilolar.:a015:Ama insanlarımız kendilerine bakmaksızın konuşmaktan son derece keyif alıyorlar.:sm_confused:Sizin de çevrenizde böyle duyarlı insanlar varmı?:eek:lmaz:Herkese teşekkürlera.s.

ahh olmaz mı kardeşim, sanki ben bilmiyom kilo aldığımı her gören aaa çok almışsın demiyo mu içimden bi kafa atasım geliyo diyen kişiye :eek:lmaz: Benim doğumuma 18 gün kaldı inş.biraz fazla kilo aldım biliyorum ama bunu birileri söyleyince moralim acaip bozuluyo sizene kardeşim, siz mi taşıyonunz beni ya da siz mi doyuruyosunuz karnımı ama demii haksız mıyım :KK43:mafoldumben

20. haftada 5 kilo cokta degil canim normal dedigin gibi herkesin yapisi ayni olmaz...6 kiloyla dogum yapanlari biliyorum ben 20 ile dogum yapnida biliyorum...öyle gerizekalilar cok takmaya degmez sanki kendi vücutlari hokkaymis gibi bide baskasini süzerler takmaa

ahh olmaz mı kardeşim, sanki ben bilmiyom kilo aldığımı her gören aaa çok almışsın demiyo mu içimden bi kafa atasım geliyo diyen kişiye :eek:lmaz: Benim doğumuma 18 gün kaldı inş.biraz fazla kilo aldım biliyorum ama bunu birileri söyleyince moralim acaip bozuluyo sizene kardeşim, siz mi taşıyonunz beni ya da siz mi doyuruyosunuz karnımı ama demii haksız mıyım :KK43:mafoldumben
Kesinlikle çok ayıp birşey biyolojik bir durum var ve de çok tatlı bir heyecan.Kadınlar hepsi değil bu konuda birbirlerine laf atmaya bayılıyorlar,hamilelik gibi bir durumu da kullanmaktan geri durmuyorlar.ama hoş değil.Erkekler birbirlerine bu tür şeyleri nedense söylemezler.sevgilera.s.

20. haftada 5 kilo cokta degil canim normal dedigin gibi herkesin yapisi ayni olmaz...6 kiloyla dogum yapanlari biliyorum ben 20 ile dogum yapnida biliyorum...öyle gerizekalilar cok takmaya degmez sanki kendi vücutlari hokkaymis gibi bide baskasini süzerler takmaa

Çok değil ama alınandan fazla görünüyor işte.Takıyor işte insan birde hep evde,kafasında bir sürü soru,dışarı çıkıp iki insan görünce de böyle şeyler duymak pek hoş olmuyor.İnan ki bir yere çıkmak istemiyorum.Allah bebeklerimize sağlık versin.Sağol canım sevgiler.a.s.

X