haftaya ayvalıga gidecegım . orada vespa yada bısıklet kıralamak ıstıyorum. Bisiklet daha cok istiyorum. Daha once ayvalıga gıtmıs olan yada ayvalıkta yasayanlar varsa nerden kıralayabılırım bana bılgı verirmisiniz?
Biz otelde kalmıştık ve oranın böyle bir hizmeti vardı. Otelde mi kalacaksın çoğunun bisiklet kiralama hizmeti var ama başka nereden kiralanır bilmiyorum orada bulursun mutlaka o tür yerler.
Hiç tavsiye etmem. Ayvalık bu Şahin ve çetesi gibi egzosu patlak arabaların ve 14 yaşında çocukların altlarında motorlarla terör estirdiği bir yer. Bizim de bisikletler falan olduğu gibi duruyor. Zaten yolları da bisiklet sürmeye müsait yollar değil. Ailem yaz kış orada, çok şikayetçiyiz o motorlu ve Şahinli ayılardan.
Biz otelde kalmıştık ve oranın böyle bir hizmeti vardı. Otelde mi kalacaksın çoğunun bisiklet kiralama hizmeti var ama başka nereden kiralanır bilmiyorum orada bulursun mutlaka o tür yerler.
Hiç tavsiye etmem. Ayvalık bu Şahin ve çetesi gibi egzosu patlak arabaların ve 14 yaşında çocukların altlarında motorlarla terör estirdiği bir yer. Bizim de bisikletler falan olduğu gibi duruyor. Zaten yolları da bisiklet sürmeye müsait yollar değil. Ailem yaz kış orada, çok şikayetçiyiz o motorlu ve Şahinli ayılardan.
Yani yolları falan biliyorsan bir dene ama Sahilkent, Armutçuk, Ali Çetinkaya civarında hakikatten çok çektim ve eeeeeeh yeter dedim artık. Yerlisiyiz ama ben sürekli orada değilim. Geçen yaz yolda yürüyorum altımda şort var, 14 yaşında çocuklar laf atıyor. Sonra tanıdık olduğumu anlayınca AAAA ABLA SEN MİYDİN YA PARDON. Biz bu motorla bas bas gaz verip, kendisini kovalayan köpekleri tekmeleyen birkaç kişiyle mahkemeliğiz hala mesela. Kışın güzel, o uzak sahil siteleri güzel ama içine girdikçe öööööööfffff diyorum yani. Ben Ayvalık'ta karşıdan karşıya geçerken korktuğum kadar İstanbulda korkmuyorum valla