ayva göbeğim başa bela.....

pelipelikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
15
0
ya arkadaşlar benim kilom boyun filan yerinde imiş hesaplamalara göre.ama ben yinede diim.kilom 48 boyum 156... ben yinede memnunum.ama şikayetçi olduğum şey ayva göbeğim.yani hasılı velkelam yandan bakınca o göbek pıtlağını görebiliorum.yaşımda 18.plates filan yapıyorum 2 haftadır.mezuraya göre 2 3 cm incelme varda görüntü aynı.besin filan veya hareket olarak ne önerirsinizcokacimcoook????hihoyyyt

canım bende eskiden senin ölçülerindeydim göbeğim sinirime dokunurdu. emme doğumdan sonra keşke göbeğim o kadarcık olsaymış demeye başladım. baktığında mankenlerde bile accuk göbek görülür :)

canım bende göbeğime sinir oluyorum aynen ya bide bikinide giyemiyorum yaptığım araştırmalara göre göbekli olanlar üçgen bikini giymemeliymiş onada sinir oldum elbise giyincede çıkıyor belli oluyor aynı dert bendede var ne yapacaz bilmiyorum ki..

mekik çekmeyi sevmiyorum

Kesinlikle mekik hareketini öneririm.Düzenli yaptığın zaman çok işe yarıyor.Ayrıca AB Rocket Mekik Aleti var.ınternetten araştırabilirsin.Kardeşim yeni getirtti.Memnun kaldı.Mekik çekmeyi sevmeyenler veya zorlananlar için çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
sanırım vücut şeklimiz hemen hemen aynı seninle.
boylarımız ve kilolarımız aynı çünkü.aynı şekilde göbek sorunum vardı benimde.ben kuru kayısı ile çözdüm bu sorunu.günde en fazla 5 tane kuru kayısı yiyip su içiyorum bol bol.spor yapmaya üşeniyorum.hiç mekik falanda çekemiyorum düzenli olarak.
bu sayede sindirim sistemim daha hızlı çalışmaya başladı.artık göbek falan
yok şu an leğen kemiklerimle mutluyum.yerimseniben yalnız her vücut farklı işliyor.
sende de işe yarar mı bilmem ama denemekte yarar var
sonuç olarak zararlı bir şey de değil.

göbek mi ?? ıyyy bugünlerde en fazla dert edindiğim şey vücudum çok düzgün ama göbek var iğrenç duruyor sabah akşam mekik çekmeye başladım bakalım faya görcem mii!!

bende aynı dertten muzdaribibim:KK43:yani herşey normal ama o göbek deli edio dapdar bi kıyafet giyemiyorum göbek ksımı hafif bol olcak illaki....heleki bşyler yiyeyim hemen pırtlıyo dışarı:)

aynı sıkıntı bendede var. benim birde 2,5 kg. fazlalığım var. Boyum 1,65 kilo 51,5. oldum olası 49 kilo olan ben 51,5 olunca kendimi çok rahatsız hisseder oldum. Geçen hafta hafif bir diyete başladım
bununla birlikte vibro shaper kemer aldım onuda kullanıyorum, bakalım şimdilik bir fark yok inşallah olur.
AB Rokcket gerçekten çok pratik bir alet, iş arkadaşım aldı denedim kullanımı çok rahat karın ve kol kaslarını çalıştırıyor.
Bende almak isteridim ama şu an hem maddi olarak uygun değilim , hemde onu koyacak müsait yerim yok.

ya bide omuzlarınız düşük duruyosanız sürekli oda göbek çıkmasına sebep oluyo öne doğru kayıyo göbek toparlanıyo öyle dik durmaya çalışın elinizden geldiğince :KK70: kilosu normal olupta göbeği olan bi çok kişinin ki bu yüzden olur zaten

işte bende ya 1.58 boyundayım 50 kiloyum aslında 45e inmek istiyorum baleden ötürü ama o göbek yokmu bide benim göğüslerde maşallah of iğrenç gözüküyor ya şmdi ab rocket aldım bakalım işe yaricakmı bide ramazsan diye bol bol tatlı pof :KK43:((

X