Ayni dert bendede var canim gobek 2 cocuk akabinde millete bakiyorum fit kendime bakiyorum almis basimi gidiyorum19 yaşımda evlendim.10 senelik evliyim.2 çocuk doğurdum.dogumlardan kalma hafif ayva bir göbeğim var..bir türlü gitmedi yani.1.66 boy 58 kiloyum.cok rahatsız ediyor beni.dar bir t-shirt giymek istemiyorum.eşim sağolsun,göbeğim için hiçbir negatif yorum yapmadı.tam tersine pozitif konuşuyor hep."o göbek giderse,bu evlilik biter.bu evliliğin hikayesi o göbek de saklı"diyor ama ben biliyorum beni üzmemek için söylüyor.bu göbeği nasıl yok edecez?var mı göbek sifirlamayi başarabilen?
Ya dün 42 yaşında bir abla ile tanıştım.kadinin beli ile göbeği arasındaki mesafe 5 cm falandı herhalde.dümdüz bildiğin.psikolojimi bozduAyni dert bendede var canim gobek 2 cocuk akabinde millete bakiyorum fit kendime bakiyorum almis basimi gidiyorum
Merdiven cikmak basen mi yapıyormuşGöbek gitsin diye,asansör kullanmayayim dedim.bu sefer de basenler aldı başını gitti.
Seninki ayva benimki sanırım karpuz:):) :)Spor canımmm başka caresı yok19 yaşımda evlendim.10 senelik evliyim.2 çocuk doğurdum.dogumlardan kalma hafif ayva bir göbeğim var..bir türlü gitmedi yani.1.66 boy 58 kiloyum.cok rahatsız ediyor beni.dar bir t-shirt giymek istemiyorum.eşim sağolsun,göbeğim için hiçbir negatif yorum yapmadı.tam tersine pozitif konuşuyor hep."o göbek giderse,bu evlilik biter.bu evliliğin hikayesi o göbek de saklı"diyor ama ben biliyorum beni üzmemek için söylüyor.bu göbeği nasıl yok edecez?var mı göbek sifirlamayi başarabilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?