Ayva göbeği sorunu!

eseseslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
175
60
103
19 yaşımda evlendim.10 senelik evliyim.2 çocuk doğurdum.dogumlardan kalma hafif ayva bir göbeğim var..bir türlü gitmedi yani.1.66 boy 58 kiloyum.cok rahatsız ediyor beni.dar bir t-shirt giymek istemiyorum.eşim sağolsun,göbeğim için hiçbir negatif yorum yapmadı.tam tersine pozitif konuşuyor hep."o göbek giderse,bu evlilik biter.bu evliliğin hikayesi o göbek de saklı"diyor ama ben biliyorum beni üzmemek için söylüyor.bu göbeği nasıl yok edecez?var mı göbek sifirlamayi başarabilen?

Ayni dert bendede var canim gobek 2 cocuk akabinde millete bakiyorum fit kendime bakiyorum almis basimi gidiyorum

35 yaşındayım, 32 yaşımdan sonra 2 çocuk doğurdum. Küçüğü 9 aylık. Şuan göbeğim yok gibi bir şey. Sezaryenden kaynaklı minicik bir yumuşaklık var ama öyle ayva göbek denecek kadar değil. Çaresi spor. Mekiğin değişik kas gruplarını çalıştıran çeşitleri var; mesela bisiklet çevirme gibi, sonra plank var, sırt üstü uzanıp tekme atmaya yönelik hareketler var... Bunlarla o bölgeyi toparlayabilirsiniz. Bir spor geçmişiniz yoksa, spor salonuna gidip, önce bu konuda azıcık pişebilirsiniz.

Ayni dert bendede var canim gobek 2 cocuk akabinde millete bakiyorum fit kendime bakiyorum almis basimi gidiyorum
Ya dün 42 yaşında bir abla ile tanıştım.kadinin beli ile göbeği arasındaki mesafe 5 cm falandı herhalde.dümdüz bildiğin.psikolojimi bozdu

Göbek gitsin diye,asansör kullanmayayim dedim.bu sefer de basenler aldı başını gitti.

Korse giyinebilirsin mesela yamuna marka ciddi dümdüz gösteriyor göbegi :)

Bende alt gobekte az bi yumusaklik var kizdan sonra kaldi.. ama spor kesinlikle ve yedigine dikkat edeceksin. Ben ekmege hamura dayanamiyorum sonuc cok daha guzel olurdu eminim eger et balik tavuk sevseydim. Suanda six packlerim var.. 1 yildir spor yapiyorum. Ha buarada araliksiz degil.. mesela tatilde vs bi kac hafta ara verdigim oldu ama.. zaten 9 ayda yaptigin kas 2-3 haftada gitmiyor.

Korse+spor şart. İmkanınız varsa liposuction %100 garanti çözüm

Sporu kendinizi vererek yapmanız gerekiyor. Bir çok kadın spora gidiyor ama birazcık ağrı olunca zorlamıyor. Zorlayıp kas ağrısı çekip emek vereceksiniz sonra dümdüz bir karın.
Sabah erkenden kalkıp koşmak süreci hızlandırır.

Seninki ayva benimki sanırım karpuz:):) :)Spor canımmm başka caresı yok

pilates yıllarca yaptım, plank duruşuna ömrümü verdim, ağırlık kaldırdım aylarca(bu kez kolumun bacaklarım irileşti) yemek yemedim halsiz düştüm, yüzdüm, yürüyüş yaptım... yine yine ve yine de ayva göbeğim var hatta bebek bile doğurmadığım halde var. bir su bardakta bile hemen şişiyor her arkadaşım dalga geçer ama napayım bir çare bulamadım. inşallah sen bulursun

Yoga ve pilates . YouTube da çok güzel videolar var özellikle yabancıların çektikleri oldukça profesyonel . kesinlikle tavsiye ederim evde de yapabilirsiniz. Şimdi aklıma gelen Boho beautiful diye bi kanal ben daha çok ondan yapıyodum. Tv den açıyorum salonda yapıyodum.sadece göbek değil tüm vücudu sıkılaştırıyo ve üstüne bel boyun omurga rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…