Maske Tarifleri Ayva Çekirdeğiyle Kırışık Azaltıcı Maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suda 36(24+12) saat bekletiyoruz.Jel kıvamına geliyor, yüze sürülüp en az yarım saat yüzde kuruyup gerginlik hissi yaratacak şekilde bekletiliyor.
Kırışıkların görünümü azaltıcı ve cildin yağ dengesini sağlayıcı bir maske.Ben bir yakınımdan öğrendim.Kendisi 48 yaşında ama bu yeni başladığı ve bana verdiği maske tarifiyle şu an cildi parlıyor ve kırışıkları çok azalmış durumda.Sizinle paylaşmadan önce kendimde denedim.Hem çok doğal zararsız ve faydasını gördüğüm bir maske oldu.Ardındanda gliserin sürerek yüzümü nemlendirdim.Cildim şu an yumuşacık ve ince kırışıklıklarda gözle görülür bi azalma olduhihoyyyt

geçen kış bende uygulamıştım sürekli uygularsan faydasını görürsünn

ben bunu samanyolundaki yeşil elma programında görmüştüm kadın uygulumuyomuş gerçektende baya genç görünüyoduu

arkadaslar ne siklikta uygulamak gerekiyor bilgi verirseniz cok sevinirim .

bnde bu ayva çekirdklerni sivilcelerm için kullanmıştım zamanında,bi işe yaramamıştı ama doğal bişiden sadece ayva ve sudan jel elde etmek zevkli yinede sürüodum yüzüme =)

Cildi çok kurutuyor .Ben denedim eltim ve bir arkadaşımda çok ilgiç bir durum, çekirdekler beklettikçe jel oluyor. ılk yaptığımda tamam edim kremimi buldum ama baktıkki kullandıkca cilt yağ kaybediyor sonra kullanmayı kestik.

X